Nyári fitnesz

Így, nyáron a legtöbben nagyon örülnénk annak, ha magabiztosan viselhetnénk a fürdőruhát. Ha fel tudsz készülni néhány héttel az utazás előtt, akkor nagy az esélyed arra, hogy jobb formába kerülj, és magabiztosan tündökölj a strandon.


Tekintsük át, miket javaslok ahhoz, hogy fantasztikusan érezzétek magatokat a tengerparton!


Kellő figyelmet kell fordítanunk a táplálkozásunkra: koncentrálj azokra a területekre, amelyeket hangsúlyozni szeretnél! A hölgyek általában szívesen formálják a lábukat, a feneküket és a hasukat, ezzel büszkébbek és magabiztosabbak lesznek a ragyogó napsütéses időszakokban is. Ezen kívül a bőröddel is törődnöd kell, hogy a legjobb formádat nyújthasd.


Egészséges táplálkozás


Az egyik fantasztikus módja annak, hogy felkészülj a nyári kikapcsolódásra az, ha előtte belevágsz a C9 étrend-és mozgásprogramba. Én ettől mindig feltöltődöm energiával, és fantasztikusan érzem magam. A 9 nap után válthatsz az F15-re, de várhatsz is ezzel a következő hónapig, ha  úgy érzed.


Mindenképpen figyelj arra, hogy a táplálkozásod teljes értékű, természetes, nagyon jó minőségű és egészséges zsírokból, fehérjékből és szénhidrátokból álljon.


Én magam úgy stimulálom az anyagcserémet, hogy rendszeresen, szinte három óránként eszek kisebb adagokat.


Receptek találhatók a F.I.T. katalógusainkban, és a FIT& Beauty magazin nyári számában.


Testedzés


A legtöbben utazáskor, a szabadság alatt szeretjük a legjobb formánkat mutatni. Használjátok ki ezeket a gyönyörű, világos estéket, és sportoljatok kint, a szabadban, a legjobb, ha ezt a barátaitokkal együtt teszitek! Ehhez edzéstervet a FIT & Beauty Magazin nyári számában, a 18-19. oldalon  és az angol nyelvű Aloe Matters magazinban találtok.


Néhány barátommal és a gyermekeinkkel kimentünk a parkba, hogy együtt sportoljunk, csak néhány matracot, ugrókötelet, szalagot és medicinlabdát vittünk ki magunkkal. Ám eszközök nélkül is nyugodtan sportolhatsz. Öt állomást állítottam fel, és végigmentünk az Aloe Matters magazinban található összes gyakorlaton (magyar nyelven edzéstervek a FIT & Beauty Magazin nyári számában megtalálhatóak).


Bemelegítéssel kezdtünk, amely egy ötperces sétából állt, utána pedig az egész testünket végignyújtottuk. A köredzés után sétáljunk vagy kocogjunk levezetésként, utána következhet a végső nyújtás. Tűzd ki célul, hogy hetente legalább háromszor vagy négyszer elvégzed ezt a programot, és akkor az eredmény sem marad el!


Jól készítsd fel a bőröd!


Mindannyian gyönyörű, selymes bőrre vágyunk, és ehhez csodálatos termékek állnak a rendelkezésünkre. Nagyon szeretem például az Aloe Scrubot, amelyet hetente háromszor-négyszer használok az arcom és a testem ápolására. A radírozás után a nyugtató, bőrkondicionáló hatású Relaxation Massage Lotiont szoktam használni.


Másik kedvencem az Aloe Body Toning Kit, amelyet hetente legalább egyszer használok.


Végül szeretnék veled megosztani néhány remek tippet, amellyel edzéseid eredményét megőrizheted a nyaralás idején is.


Ötletek nyaralás idejére:


  • Folytasd tovább az egészséges étkezést – sok gyümölcsöt, sok zöldséget és jó minőségű, sovány fehérjét egyél!
  • Igyál sok vizet!
  • Csökkentsd az alkoholfogyasztást a minimálisra, vagy legalább az alacsonyabb kalóriájú változatokat keresd, például röviditalokkal készült, alacsony kalória tartalmú koktélokat válassz a sörök és borok helyett!
  • Élj azzal a lehetőséggel, hogy bárhol is nyaralsz, mindenhol mozoghatsz – sétálj sokat! Élvezd a friss levegőt és a stresszmentes környezetet!
  • Ha olyan vagy, mint én, akinek otthonától távol is muszáj edzenie, akkor súlyzók helyett szalagokat pakolj be, ezek könnyebbek és egyszerűbb is elcsomagolni...A melegítődet is csomagold be!
  • Radírozd és hidratáld rendszeresen a bőröd, ezzel sokkal tovább megmarad annak napbarnított színe.
  • Használd az Aloe Sunscreent minden nap, hogy megvédhesd a bőröd a nap káros sugaraitól! Minél kevesebb időt tölts kinn a szabadban a déli órákban, 11 és 15 óra között!

Remélem, tudtam segíteni abban, hogyan készíts magadnak egy mini tervet ahhoz, hogy jobb közérzettel és szebb kinézettel utazhass el bárhova, ahova csak szeretnél.


Sarah Matyjasik


A Forever Global F.I.T. csapat tagja