Summer Fitness

Nu het zomerseizoen echt op gang komt en de badkleding weer aan kan, weet ik zeker dat velen van ons zich af zullen vragen of zij hier wel klaar voor zijn.


Geef uzelf daarom een goede 4 tot 6 weken de tijd voor u op vakantie gaat en dan zult u zich vast weer zoveel meer in vorm voelen dat u klaar bent om vol vertrouwen die ‘kleine rode bikini’weer aan te trekken.  Om u straks weer fantastisch te voelen op het strand gaan we gaan kijken naar onze voeding, bijvoorbeeld om een paar pondjes te verliezen, en we gaan uw spijsvertering goed op gang helpen. U kunt zich het beste concentreren op de gebieden die strakker moeten worden. Wij dames werken meestal het liefst aan benen, billen en buik, zodat niets ons in de weg staat om volop van de zon te kunnen genieten. Ook gaan we uw huid in tiptop conditie brengen. ​Voeding om gezond te blijven


Een fantastische voorbereiding op de lome zomerse dagen die voor ons liggen 
is de C9. Zo gaat u meteen goed van start met uw plannen. Mij geeft het C9 programma altijd veel energie waardoor ik mij fantastisch voel. Na deze 9 dagen stapt u over op de F15 tot u op vakantie gaat.Eet zoveel mogelijk onbewerkte, natuurlijke voedingsmiddelen met gezonde onverzadigde vetten van goede kwaliteit, magere, proteïnerijke voeding en complexe koolhydraten.  


Neem ook eens een kijkje op de fantastische website www.foreverweightcare.nl en bereken uw BMR (uw ruststofwisseling) en AMR (extra calorieverbruik bij activiteit) om te bepalen wat uw dagelijkse caloriebehoefte is. Dit is zeker belangrijk wanneer u probeert een paar pondjes kwijt te raken. Ik houd mijn metabolisme op gang door om de drie uur kleine porties te eten. 


Kijk ook eens in de F.I.T. brochures waarin niet alleen heel goede suggesties staan voor ontbijt, lunch en avondeten, maar ook gezonde snacks en onbeperkte tussendoortjes.Oefeningen voor uw figuur
De meesten van ons willen er goed uitzien op vakantie dus kijk zeker even op foreverweightcare.nl of doe de oefeningen uit de F.I.T. brochures.
 


Maak gebruik van de heerlijke zachte avonden en het warmere weer om de oefeningen uit het F.I.T. programma lekker buiten uit te voeren, of nog beter, door deze samen met een groep vrienden te doen!Ik nam een paar vrienden en onze kinderen een paar dagen geleden mee naar het park bij ons in de buurt om een workout te doen en we hadden een hoop lol, zo met onze matjes, springtouwen en een medicijnbal. Oefeningen kunnen vaak ook prima zonder hulpmiddelen worden gedaan, dus geen nood als u deze spullen niet heeft. U kunt ook een klein circuitje opzetten waarbij u de oefeningen één voor één langsloopt.We begonnen onze workout met een warming-up van vijf minuten door te wandelen of te joggen gevolgd door een volledige body stretch voordat we met de oefeningen begonnen. De oefeningen kunnen gedaan worden als high intensity interval training (HIIT), waarbij u de oefening 30 seconden doet met steeds 20 seconden actieve rust. Dit bouwt u dan op door de oefening steeds langer te doen waarbij de pauzes steeds korter worden, bijvoorbeeld met een duur van 40 seconden per oefening en 10 seconden actieve rust. De hele workout duurt al met al ongeveer 12 minuten, afhankelijk van hoe vaak en hoe lang u de oefeningen doet en of u de training in circuit vorm doet. Wij hadden het circuit drie keer doorlopen en een aantal van ons dreven het tempo op naar recordhoogten. Onze cooling down bestond uit een rondje lopen of joggen door het park waarna de workout werd afgerond met wat laatste rek-en strekoefeningen. Als het u lukt dit programma 3 of 4 keer per week te doen, zult u zeker veranderingen aan uw lichaam bespeuren en zien dat u strakker wordt. Bereid uw huid goed voor


Wij willen allemaal wel een mooie, gladde huid en laten wij nu precies de juiste producten hiervoor hebben! Om mijn huid goed te verzorgen gebruik ik zelf graag drie of vier keer per week onze aloe scrub over mijn hele lichaam en gezicht. Ten slotte wil ik u een aantal tips geven om het zomerklaar maken van uw lichaam soepel te laten verlopen en ervoor te zorgen dat de verbeterde versie van uzelf, waar u zo hard voor heeft moeten werken, niet weer verliest als u op vakantie bent.Top tips voor op vakantie


• Blijf elke dag gezonde keuzes maken wat betreft de voeding – veel vers fruit, verse groenten en magere kwaliteitsproducten met veel proteïnen.
• Drink veel water (ongeveer 8 glazen per dag)
• In alcoholische dranken zitten al snel veel calorieën dus probeer dit zo min mogelijk te drinken. 
• Grijp elke gelegenheid aan om te sporten in de buurt van uw vakantieverblijf – ga veel wandelen! Geniet van de buitenlucht en voorkom ‘werkstress’.
• Als u, net als ik, door wilt gaan met trainen wanneer u weg bent, gebruik dan weerstandsbanden in plaats van gewichten, want die zijn licht en makkelijk in te pakken. Vergeet uw sportschoenen niet! 
• Blijf doorgaan met scrubben & hydratatie van de huid, want zo houdt u uw zomerkleurtje veel langer vast.  
• Vergeet niet om elke dag Aloe Sunscreen te gebruiken om uw huid tegen schadelijke straling te beschermen. Vermijd zoveel mogelijk de zon tijdens de heetste uren van de dag. 


Ik hoop dat u met deze tips snel in actie kan komen voordat uw zomervakantie begint.


 

Gerelateerde Producten