Köszönöm

Hogyan is mondhatnék köszönetet az órák hosszat tartó fáradhatatlan munkáért? Azért, hogy az időtöket, lelkesedéseteket, energiátokat és ezt a kiváló csapatszellemet megosztottátok velünk? Soha nem lehetek biztos abban, hogy elégszer el tudom mondani, de engedjétek meg, hogy még egyszer megpróbáljam: Köszönöm.

Köszönet mindazért, amit tesztek a célból, hogy ezt a céget együtt a világ legnagyobb lehetőségévé emeljük! Köszönöm nektek a sok áldozatot, a hajlandóságot, hogy megosztjátok másokkal a tudásotokat, és készek vagytok mindig tanulni! Köszönöm az elhivatottságotokat, azt, hogy mindig a helyes dolgot igyekeztek megtenni! Köszönet azért, hogy a Forever jövőjét olyan fényessé varázsoljátok!

Soha nem fogom elfelejteni, ahogy idén 12,000 résztvevővel ünnepeltük a céget, és az elért eredményeiteket ebben a csodálatos Dubajban. A #FGR17 az eddigi legjobb volt, és ahogy előre tekintek a 40. születésnapunkra, amikor jövő évben "hazajövünk Dallasba", már tudom, hogy a legjobb még ezután következik.


Köszönöm nektek a Global Rally-t! Köszönöm, hogy semmi máshoz sem hasonlítható élménnyé tettétek!


Mosolyogjatok!Gregg Maughan