Hvala

Kako da vam se zahvalim na obavljenom napornom poslu koji je trajao satima? Za to što ste vaše vreme, entuzijazam, energiju i ovaj izvanredni timski duh podelili sa nama? Nikada ne mogu biti siguran da sam dovoljan broj puta rekao, ali dopustite da to uradim još jednom: Hvala!

Hvala vam na svemu što radite kako bi ovu firmu pretvorili u najbolju mogućnost na svetu! Hvala vam što se toliko žrtvujete, što ste spremni da sa drugima podelite vaše znanje i što ste uvek spremni da učite! Hvala vam na posvećenosti, kao i na tome što se uvek trudite da uradite ispravne stvari! Hvala vam što Foreverovu budućnost činite tako blistavom!

Nikada neću zaboraviti kako smo ove godine sa 12.000 učesnika slavili, kao ni vaše rezultate u ovom čarobnom Dubaiju. Do sada je bio najbolji #FGR17 i kad pomislim na naš 40. rođendan, kada sledeće godine „dođemo kući u Dallas“, znam da najbolje tek sledi.

Hvala vam na još jednom fantasičnom Global Rally-ju! Hvala vam što ste ovaj doživljaj učinili zaista posebnim i drugačijim!


Uvek budite nasmejani,Gregg Maughan