De 5K Experience: First-Timers Cruising 2017

Het is geen geheim dat het beleven van de jaarlijkse Global Rally als 5K Qualifier een speciale beloning is. Van dineren met de dinosauriërs bij het ‘Natural History Museum’ in Londen tot aan het genieten van een safari in Johannesburg, de beloningen en erkenningen die die bij een 5K kwalificatie horen zijn altijd herinneringen die uw leven lang bij u zullen blijven. 


5k gekwalificeerden krijgen meer tijd bij de Global Rally bestemming. Zij krijgen ook een speciale training van het Global Leadership Team en van het Forever Executive Team voordat zij hun weg vervolgen naar het unieke en exclusieve diner avontuur.

Het behalen van 5.000 Case Credits (CC’s) is al een indrukwekkende prestatie op zich. Rex en het Executive team zijn constant bezig met het zoeken naar nieuwe manieren om de business opportunity voor FBO’s te verbeteren en ze te motiveren terwijl hun business groeit. Vorig jaar heeft het Executive Team besloten dat zij meer mensen dichterbij de Eagle Managers’ Incentive willen brengen. Een belangrijke incentive voor FBO’s die serieus met hun business bezig zijn. Vanaf dit jaar worden alle first-time 5K qualifiers voor de Global Rally ook uitgenodigd voor het Eagle Manager’s Retreat in dat jaar!

We kondigen met veel enthousiasme de geweldige internationale FBO’s aan die in oktober 2017 met de Eagle Managers op cruise gaan. Gefeliciteerd!.. En Rock the Boat!


ZUID AFRIKA
Margaret Nong
Nomonde Mwamba
Thobeka & Petrus Mabanga
Lungile Dlamini


BENELUX
Carine Simons & Hans Martens
Kristof Deferm & Iris Put


ITALIË
Angelo Giannullo
Sonia De Simone & Salvatore Solarino


POLEN
Urszula Zyskowska


DUITSLAND
Gabriele Reichard


MALEISIË
Yvonne Yap & Sunny Ng


INDIA
Arun Kumar Surana


VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN 
Nagwa Atef Abou Elkhair & Hosam Ibrahim Khathab


 


Wilt u ook deel uitmaken van deze geweldige events? U kunt erbij zijn! Stelt u zich voor dat u bij de volgende Global Rally en bij de Eagle Manager’s Retreat aanwezig bent om in 2018 het 40-jarig bestaan van Forever te vieren. Met hard werken en vastberadenheid kunt u alles bereiken. Bent u volgend jaar één van deze gelukkigen?