Aloe Vera kompanija

Dok slavimo 40 godina provedenih u firmi, gledamo na budućnost i pričamo o tome kako će izgledati narednih 40 godina, kao i godine nakon toga. Razmišljali smo ko smo mi i još važnije, šta bismo voleli da postanemo.

Mnogi od vas proživljavaju sve vezano za svoj biznis. Osnovni princip u građenju sopstvenog brenda je da definišeš šta bi želeo da postaneš i kakve finese možeš da uvedeš u biznis. 

Stavljam te pred izazov, kao i tim u mojoj kancelariji, duboko razmisli, ko si ti u stvari? Šta nudi tvoj biznis i zbog čega je poseban? Koji je tvoj lični brend? Odgovori na pitanja nisu baš laki. Nagrada vežbanja je odlučnost i svesnost cilja. Možda će biti i lične mantre i izjava za misiju, ali ćeš barem i ti, baš kao i mi, pronaći fokus.

Dakle, ko smo mi? Mi smo kompanija proizvoda, kompanija mogućnosti, kompanija nade. Svaki od ovih segmenata je vitalni deo našeg poslovanja, ali ne otkriva KO smo zapravo mi. Treba da razmišljamo dublje. Koja je ta mala čar zbog koje se Forever razlikuje od drugih biznisa? Koja je to stvar koju mi bolje radimo od drugih? Koja je ta posebnost koja nas određuje i zbog koje niko ne može da nam uđe u trag?

Mi smo Aloe Vera kompanija

Mi smo na svetu najveći uzgajivači, predstavnici i distributeri aloje i proizvoda čija je osnova aloja. Naš proces „od biljke do proizvoda do vas“ nam omogućava da kontrolišemo cenu i kvalitet aloje u svakoj fazi prerade, obezbeđujući to da stigne do tvoje kuće pomažući tebi i tvojoj porodici u postizanju toga da lepše izgledate i bolje se osećate. To nam je najozbiljniji zadatak.

U proteklih par godina smo imali značajne investicije u interesu toga, da se razvijamo u uzgoju i delovima za obradu i sa tim smo napravili mesta za najnovije inovacije, kao što su bez konzervansa Aloe Vera Gel®, Aloe Berry Nectar® i Aloe Peaches®. U svakom našem fantastičnom proizvodu je veoma visok sadržaj aloje. Ulažemo u naše izvore koje ćemo posle i konzumirati. Verujemo da određivanje brenda nije dovoljno, potrebno je i da se proživi!

Da vam ne bih otkrio puno toga vezanog za proslavu 40. godišnjice i vezanog za planiranje u budućnosti, uveravam vas u to, da može da se očekuje dosta uzbuđenja. Svideće vam se ono što vas još čeka ove godine i najverovatnije ćete svima preneti vest o tome da ste deo Aloe Vera kompanije.

Uvek se smejte,

Gregg Maughan