Aloe vera kompanija

U tijeku smo proslave 40 godina poslovanja; dok radosno gledamo na sve što sljedećih 40 i više godina donosi, počeli smo razmišljati o tome kakva smo kompanija i, što je najvažnije, kakva kompanija želimo biti.


Mnogi od vas prolaze slična iskustva u vlastitom poslovanju. Gradnja osobnog branda postaje važna vježba kada je u pitanju definicija onog što ćete biti i jedinstvenih ponuda koje ćete ukomponirati u svoje Forever poslovanje.


Stavit ću pred vas izazov koji sam već postavio pred tim Centralnog ureda, uzmite vremena i razmislite o onome što ću vas pitati. Tko ste? Što nudite kada je u pitanju posao, po čemu se razlikujete od drugih? Što je vaš osobni brand? Odgovori na ova pitanja nisu jednostavni no ono što će se roditi iz ove vježbe jest jasniji osjećaj svrhe i pravca u kojem želite ići. Možda pronađete osobnu mantru ili misijsku izjavu. U najgorem slučaju, siguran sam da ćete, baš poput nas, pronaći fokus.


Dakle, tko smo? Mi smo kompanija proizvoda, mogućnosti i nade. Svaka od navedenih stvari predstavlja ključni dio našeg poslovanja, ali ne odgovara na pitanje TKO smo. Morali smo zaista razmisliti. Što je taj magični djelić koji Forever razlikuje od ostalih poslovanja? Što to radimo bolje od ostalih? Koje nas područje definira? Koje je to područje na kojem nam se nitko drugi ne može približiti?


Mi smo Aloe vera kompanija.


Najveći smo uzgajivači, prerađivači i distributeri Aloe i Aloe proizvoda diljem svijeta. Naš legendarni proces "od biljke do proizvoda", dopušta nam kontrolirati kvalitetu i cijenu naše Aloe na svakom koraku procesa, osiguravajući da samo najbolje iz prirode dospije do vašeg praga i pomogne vašoj obitelji izgledati i osjećati se bolje. To je nešto što shvaćamo veoma ozbiljno.


Toliko ozbiljno da smo u proteklih nekoliko godina poduzeli značajne mjere kako bi unaprijedili svoje plantaže i proizvodne pogone te napravili mjesta za najnoviju inovaciju - Aloe Vera Gel®, Aloe Berry Nectar® i Aloe Peaches® bez konzervansa! Uz jedinstvenu količinu Aloe u svakom od ovih nevjerojatnih proizvoda, napokon počinjemo provoditi u stvarnost sve o čemu smo donedavno pričali, jer vjerujemo da nije dovoljno pronaći svoj brand, bitno ga je živjeti!


Bez da otkrivamo mnogo, recimo samo da vas očekuju mnoga uzbuđenja u toku našeg slavlja 40 godina poslovanja i planiranja budućnosti. Oduševit ćete se svime što vam pripremamo ove godine i ponosno ćete drugima pričati da ste djelom Aloe Vera kompanije.


Uvijek se smiješite,


Gregg Maughan