The Aloe Vera Company

A  40. üzletben eltöltött évünket ünnepelve a jövőbe tekintünk, hogy mit fog tartogatni az elkövetkezendő 40 év és az azutáni évek. Nagyon sokat töprengtünk azon, hogy kik vagyunk és ami még fontosabb, hogy kikké szeretnénk válni.


Közületek is sokan élitek át ezt a saját üzletetekkel kapcsolatban. A saját branded építésének egy meghatározó eleme az, hogy definiáld,  kivé szeretnél válni, és milyen egyediséget tudsz belevinni az üzletedbe. 


Kihívás elé állítalak, - csak úgy, mint az irodában levő csapatunkat – hogy mélyen gondold át, ki is vagy te valójában? Mit ajánl az üzleted, amitől kivételes? Mi a Te személyes branded? A válaszok ezekre a kérdésekre nem egyöntetűen könnyűek. De ami ennek a gyakorlatnak az eredménye tiszta elhatározottság és céltudatosság. Talán személyes mantrára és küldetésnyilatkozatra is találsz. Abban legalább biztos vagyok, hogy mint mi, Te is megtalálod a fókuszt.


Tehát, kik is vagyunk mi? Egy cég tele lehetőségekkel és reményekkel. E felsorolás mindegyike tükrözi cégünk fontos szegmenseit, de nem árulja el, hogy KIK vagyunk mi valójában. Mélyebbre kellett ásnunk. Mi az a kis varázslat, ami a Forevert megkülönbözteti a többi üzlettől? Mi az az egy dolog, amit mi jobban csinálunk, mint mások? Mi az a terület, ami meghatároz minket és senki sem érhet a nyomunkba se?


Mi vagyunk a The Aloe Vera Company.


Mi vagyunk a világon a legnagyobb termesztői, előállítói és forgalmazói az aloénak és az aloe alapanyagú termékeknek. A mi „növénytől a termékig” folyamatunk, ahogy ismertté vált, lehetővé teszi nekünk, hogy kontrolláljuk az aloé árát és a minőségét a feldolgozási fázisok mindegyikében, biztosítva azt, hogy a természet legjava juthasson el otthonodba, segítve Téged és a családodat a szebb kinézet jobb közérzet elérésében. Ezt a lehető legkomolyabban gondoljuk.


Az elmúlt pár évben jelentős beruházásokat tettünk annak érdekében, hogy fejlesszük az ültetvényeinket és a feldolgozó létesítményeinket, ezzel helyet teremtve a legújabb innovációinknak a tartósítószer-mentes Aloe Vera Gel®, Aloe Berry Nectar® és Aloe Peaches®. Minden egyes csodálatos termékünkben példátlanul magas az aloé tartalom, abba fektetjük a forrásainkat, amit majd elfogyasztunk. Hisszük, hogy a branded meghatározása nem elegendő, át is kell élned azt.


Anélkül, hogy túl sokat árulnék el, a 40. évfordulónk ünneplésével és a jövő tervezésével kapcsolatban, biztosítalak Titeket, hogy megannyi izgalom várható. Imádni fogod, amit ez az év még tartogat számodra és valószínűleg büszkén fogod hírül adni mindenkinek, hogy az Aloe Vera Cégnek a részese vagy.


Mindig mosolyogj, Gregg Maughan