Compania Aloe Vera

Pe măsură ce ne pregătim să sărbătorim 40 de ani în afacere și suntem nerăbdători să vedem cum vor arăta următorii 40 de ani, am stat și ne-am gândit bine la cine suntem ca și companie , mai important, cine ne dorim să fim.


Mulți dintre voi vă dezvoltați afacerea singuri. Dezvoltarea brandului personal este un demers semnificativ în definirea a cine vreți să fiți și ce aveți diferit de oferit față de alții din industrie.


Vă voi provoca la un exercițiu la care am participat împreună cu echipa din sediul central și vă sfătuiesc să vă gândiți bine înainte de a răspunde. Cine sunteți voi? Ce avantaje unice are afacerea voastră? Care este brandul vostru personal? Răspunsurile la aceste întrebări nu sunt tocmai ușoare. Însă doar atunci când reușiți să le aveți, vă veți da ușor seama de scopul și direcția în activitatea voastră. Veți descoperi poate și un motto sau o misiune personală . Sunt convins că, în ultima instanță, indiferent de răspunsuri, veți descoperi ceva care să vă ajute să va mențineți focusul pe obiectivele voastre.


Așadar, cine suntem? Suntem compania produselor, a oportunității, a speranței. Fiecare dintre aceste aspecte reprezintă o parte vitală a afacerii noastre,  dar nu dezvăluie cu adevărat cine suntem. A trebuit să ne gândim și mai în profunzime. Care este elementul magic care face Forever o afacere diferită față de altele? Care este acel lucru pe care îl facem mai bine decât altii? Acea zonă care ne definește și de care nu se poate apropia nimeni?


Suntem Compania Aloe Vera.


Suntem cel mai mare cultivator de aloe și producător și distribuitor de produse cu Aloe vera din lume. Faptul că deținem plantațiile și fabricile de producție ne permite, așa cum se știe deja, să controlăm calitatea și costul produselor în fiecare proces, asigurându-ne că la ușa ta ajunge tot ce e mai bun de la natură pentru ca tu și familia ta să arătați și să va simțiți mai bine. Luăm aceste lucruri foarte în serios.


Atât de serioși suntem încât în ultimii ani am investit sume semnificative în plantațiile noastre și în modernizarea și actualizarea facilităților de producție pentru a face loc ultimelor inovații în domeniu – Aloe Vera Gel, Aloe Berry Nectar și Aloe Peaches la Tetra Pak, fără conservanți, cu o cantitate de aloe fără precedent în ele. Deoarece credem că nu este suficient doar să te identifici cu brandul, trebuie să îl trăiești.


Fără să intrăm în amănunte, va spunem totuși că există foarte mult entuziasm în apropiere de celebrarea celor 40 de ani Forever, dar și în ceea ce privește viitorul. Veți iubi tot ceea ce urmează să se întâmple anul acesta și veți putea spune mândri tuturor că sunteți parte din Compania Aloe Vera.


Continuați să zambiti,


Gregg Maughan