The Aloe Vera Company

Nu we het 40-jarig bestaan van onze business vieren, en we vooruitkijken naar wat de volgende 40 jaar en de jaren daarna voor ons in petto hebben, hebben we veel nagedacht over onze identiteit als bedrijf en – nog belangrijker – wat we willen worden.


Velen onder jullie zullen dit zelf met je business ook doen. Werken aan je eigen zakelijke identiteit heeft vooral veel te maken met vaststellen wie JIJ gaat worden, en wat voor unieks je met je Forever business gaat bieden.


Ik ga je uitdagen. Dat heb ik met de mensen op kantoor ook gedaan, en ik wil dat je hier goed over nadenkt. Wie ben jij? Wat biedt jouw business voor unieks? Wat voor iemand ben jij eigenlijk? Antwoord op deze vragen geven, is misschien niet makkelijk. Maar het resultaat is dat je jezelf beter richting kunt geven. Je ontdekt misschien zelfs een eigen motto of missionstatement. Maar ik vertrouw erop dat je hetzelfde bereikt als wij: dat je op zijn minst je doel goed in beeld krijgt.


Dus, wie zijn wij? Wij zijn een bedrijf dat producten maakt, kansen schept en hoop biedt. Al die aspecten van onze business zijn onmisbaar, maar het zegt eigenlijk niet veel over WIE wij zijn. Daar moesten we harder over nadenken. Wat is er zo fantastisch aan Forever dat we ons onderscheiden van anderen? Wat doen we nu precies beter? Wat is dat ene punt dat beschrijft wie wij zijn en waar we anderen ver in vooruit zijn?


Wij zijn The Aloe Vera Company.


Wij zijn de grootste teler, producent en distributeur van aloë en aloë producten in de wereld. Dat wij de hele procedure van het kweken van de aloë plant tot het maken van het product zelf uitvoeren, betekent dat wij de kwaliteit en de kosten van onze aloë bij elke stap in de hand kunnen houden. Daardoor zorgen we ervoor dat het beste uit de natuur bij jou in huis komt zodat je gezinsleden er beter uitzien en ze zich beter voelen. We vinden dat erg belangrijk.


We vinden het zelfs zó belangrijk dat we de afgelopen jaren stevig geïnvesteerd hebben om onze plantages en productiefaciliteiten op de laatste stand te brengen, en ze voor te bereiden op onze volgende vernieuwing: conserveringsmiddelvrije Forever Aloe Vera Gel®, Forever Aloe Berry Nectar® en Forever Aloe Peaches®.  Met die investering hebben we ervoor gezorgd dat elk van deze geweldige producten een ongeëvenaarde grote hoeveelheid aloë bevat. Omdat wij geloven dat het niet genoeg is om vast te stellen wie je bent, maar dat je er ook naar moet leven.


Zonder al te veel te verklappen wil ik toch zeggen dat er nog zoveel spannends op stapel staat voor de viering van ons 40e jaar, en voor onze toekomstplannen. Je zult de nieuwtjes dit jaar fantastisch vinden, en zult iedereen trots vertellen dat je bij The Aloe Vera Company hoort.


Keep Smiling,


Gregg Maughan