Η εκεχειρία των Χριστουγέννων


Η εκεχειρία των Χριστουγέννων


Ένα απίστευτο πράγμα συνέβη την Παραμονή των Χριστουγέννων του 1914. Κατά τη διάρκεια του Α 'Παγκοσμίου Πολέμου, τα χαρακώματα στο Δυτικό Μέτωπο βίωσαν κάτι που κάποιοι θα ονόμαζαν θαυματουργό. Καθώς το βράδυ κυλούσε, οι πυροβολισμοί και ο θόρυβος του πολέμου άρχισαν να εξασθενίζουν. Οι Γερμανοί στρατιώτες έβαλαν μικρά δέντρα διακοσμημένα με φώτα και τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα άρχισαν να ηχούν από τη βρετανική και τη γερμανική πλευρά. Τα όργανα ακούγονταν  καθώς οι στρατιώτες μοιράζονταν κεράσματα  και την ευθυμία για τον εορτασμό των διακοπών..


Με το φως της ημέρας, τα Γερμανικά στρατεύματα πέρασαν το σημείο της ουδέτερης ζώνης για να χαιρετήσουν τα αντίπαλα στρατεύματα. Είπαν “Καλά Χριστούγεννα” στη γλώσσα των εχθρών και έφεραν μέχρι και δώρα ως σύμβολο ειρήνης! Φυσικά, αυτό εξέπληξε τα Βρετανικά στρατεύματα αλλά πολύ σύντομα έφεραν και εκείνοι δώρα και έσφιξαν τα χέρια με τους εχθρούς. Κάποιοι λένε ότι μέχρι που έπαιξαν και έναν φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου.


Αυτό που σηματοδοτεί αυτή την ημέρα είναι κάτι περισσότερο από μια εκεχειρία των  διακοπών. Πέρα από το αν εορτάζουμε τα Χριστούγεννα ή το Χάνουκα  ή έχουμε διαφορετικές θρησκευτικές πεποιθήσεις. Αυτή η μέρα αποδεικνύει ότι ανεξάρτητα από τις διαφορές μας, υπάρχει πάντα κάτι που μπορεί να μας ενώσει και μπορούμε να βρούμε έναν τρόπο να παραμερίσουμε τις συγκρούσεις μας, ακόμα και για λίγα λεπτά, για να θυμηθούμε τι σημαίνει πραγματικά αυτός ο ενωτικός παράγοντας για εμάς.


Είμαι πολύ περήφανος – Forever Proud- που ήμουν μάρτυρας σε Forever Business Owners που ξέχασαν τις διαφορές τους, άφησαν πίσω το παρελθόν και τις πεποιθήσεις τους και ενώθηκαν για ένα σκοπό – να αλλάξουν τις ζωές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. H Forever αποτελεί τη κοινή μας πεποίθηση.  Είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός μεταξύ μας που μας βοηθά να κάνουμε κάτι που είναι ακόμη μεγαλύτερο από αυτό που γνωρίζουμε. Σκεφτείτε πόσες ζωές έχουν αλλάξει τις τελευταίες δεκαετίες από ένα μόνο μικρό εργοστάσιο και τη δύναμη της δουλειάς σας σε όλο τον κόσμο. Είναι πολύ παραπάνω από το να βοηθάμε τους ανθρώπους να είναι υγιείς ή να αποκτούν οικονομική ελευθερία. Πολλοί από εσάς έχετε αφιερώσει χρόνο και χρήμα σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς και βοηθώντας σε κοινότητες. Αυτή η ενότητα κρύβει μεγάλη δύναμη.


Τα event της Forever είναι ένα μεγάλο παράδειγμα αυτής της ενότητας. Πρέπει να δείτε αυτό το συνδυασμό των κουλτούρων και των γλωσσών μόνοι σας. Όταν βγαίνω στη σκηνή και αντικρίζω τις εκατοντάδες σημαίες να κυματίζουν περήφανες, τα συναισθήματα με πλημμυρίζουν. Που βρίσκεται αλήθεια τόσο μεγάλες σημαίες; Αλλά πέρα από την πλάκα, μοιάζει με σκηνή από ταινία. Αλλά μια ακόμα πιο φανταστική σκέψη που κάνω όταν κοιτάζω όλο αυτό τον κόσμο είναι ότι είμαστε όλοι εκεί για τον ίδιο λόγο – τη Forever.


Ελπίζω αυτή η ιστορία για την Εκεχειρία των Χριστουγέννων να σας γαλήνεψε και να σας ενέπνευσε για να περάσετε τα σύνορα, να βάλετε στην άκρη τις διαφορές σας και να κάνετε κάτι όμορφο μαζί. Καθώς οι εορτασμοί για τη Νέα Χρονιά κρατούν ακόμη, να θυμάστε ότι είστε Forever και μέσω της δουλειάς σας βοηθάτε να ενώσετε τον κόσμο με την αγάπη τους για την Αλόη και την πίστη στην Επιχειρηματική Ευκαιρία.


Καλή Χρονιά!