A karácsonyi fegyverszünet

 1914 karácsony napján hihetetlen dolog történt. Az I. Világháború alatt a nyugati fronti lövészárkokban olyan dolgot tapasztaltak, amit egyesek csodának neveznének. Ahogyan esteledni kezdett úgy halkultak el a lövések hangjai és a háború zajai. A német katonák kis feldíszitett fákat állítottak fel és karácsonyi dalok szűrődtek ki mindkét oldalról, mind az angoloktól, mind a németektől. A hangszereken kívül az is jól hallható volt, ahogyan a katonák együtt ünnepeltek.


Nappal látható volt, ahogyan a német csapatok átsétáltak a „Senki Földjén”, hogy köszöntsék a szembenálló erőket. Az ellenség nyelvén mondták, hogy „Boldog Karácsonyt” és ezen felül még ajándékot is vittek a béke jelképeként. Persze/ természetesen az angol csapatokat ez nagyon meglepte, de nem tartott sokáig mire ők is ajándékokat hoztak és kezet ráztak az ellenséggel. Pár forrás úgy tartja, hogy még egy barátságos foci meccs is lezajlott az ellenséges felek között.


Amit ez az egész (történet) képvisel, sokkal több, mint csak egy kis karácsonyi fegyverszünet. Ez túlmutat azon, hogy Karácsonyt ünneplünk vagy Hannukát vagy, hogy milyen hittel rendelkezünk. Ez a nap azt bizonyítja, hogy nem számítanak a különbségeink és, hogy mindig akad egy olyan dolog, aminek köszönhetően egy egység lehetünk és ennek köszönhetően félre rakhatjuk a konfliktusainkat, még ha csak pár pillanatra is, hogy emlékezzünk az egységre és, hogy az mit is jelent nekünk.


Forever Proud (Büszke) vagyok, hogy szemtanúja lehetek annak, ahogy a Forever Üzleti Partnerek elfelejtik a különbségeiket, félreteszik a hovatartozásukat és a hitüket a közös misszió érdekében, hogy világszerte megváltoztassák az emberek életét. A Forever a mi egységesítő erőnk, ami segít nekünk még többet kihozni magunkból. Csak gondolj bele, hogy hány ember élete változott meg az elmúlt pár évtizedben egy kis növénynek és a ti belefektetett munkátoknak köszönhetően világszerte. Ez több annál mint, hogy segítsünk az embereknek egészségesebbnek lenni vagy pénzügyi szabadságot szerezni. Sokan közületek időt és pénzt szenteltetek jótékonysági szervezeteknek és jót cselekedtek a ti közösségeteken belül. Ebben az egységben rengeteg erő lakozik.


A Forever rendezvények remek példák az egységre. Egyszerűen csak látnod kell a kultúrák és nyelvek keveredését a saját szemeddel is. Amikor felsétálok a színpadra és látom a több száz különböző nemzet zászloját büszkén lebegni körülöttem, mindig nagyon megérint. Egyáltalán hol találtok páran, olyan hatalmas zászlókat?  Viccet félretéve olyan, mint egy filmből kiragadott jelenet. Fantasztikus érzés, amikor körbe nézek a tömegben: és tudom, hogy egy célból vagyunk ott mindannyian- Forever.


Remélem, hogy ez a történet a karácsonyi fegyverszünetről békével jár át és inspirál, hogy lebontsd a határokat, tedd félre a különbségeket és hogy jöjjetek össze és csináljatok valami jót az ünnepi szezonban. Amikor a családoddal ünnepelsz és átlépsz az új évbe, ne feledd el, hogy Forever része vagy és a te munkádon keresztül segíted egységesíteni a világot az Aloe szeretetével és a lehetőségben való hittel.


 


Kellemes Ünnepeket mindenkinek!


 


Gregg Maughan