Armistițiul de Crăciun


În Ajunul Crăciunului anului 1914 s-a întâmplat un lucru extraordinar. În timpul Primului Război Mondial, taberele din Frontul de Vest au trăit ceva ce unii ar considera un miracol. Pe măsură ce se lăsa întunericul, focurile de armă și zgomotele puternice au încetat.


Soldații nemți au îmbrăcat brăduții în luminițe, iar colindele de Crăciun au început sa răsune din ambele tabere - britanice și germane. Muzica putea fi auzită de departe, în timp ce soldații împărțeau bunătățuri și se bucurau de celebrarea acestei sărbători.


La lumina zilei, trupele nemțești au fost văzute traversând „Țara Nimănui” pentru a se întâlni cu cei din tabăra adversă. Le-au urat „Crăciun fericit” în limba lor și le-au oferit cadouri în semn de pace. Gestul nemților a luat puțin prin surprindere trupele britanice, dar la scurt timp după aceea le-au întors gestul oferindu-le cadouri și dând mâna în semn de pace. Unii povestitori spun că a avut loc chiar și un meci de fotbal între cele două tabere.


Gândește-te la câte vieți s-au schimbat în ultimele decenii în jurul lumii, pornind de la o plantă mică și de la puterea muncii tale.


Ceea ce semnifică această zi este mult mai mult decât un armistițiu. Merge dincolo de convingerile religioase sau de celebrarea Crăciunului ori Hanukah. Această zi dovedește că, în ciuda diferențelor dintre noi, există întotdeauna ceva care ne unește și putem găsi o cale de a lăsa deoparte conflictele, dar și de a ne aminti, chiar și pentru câteva momente, ce înseamnă acel factor unificator pentru noi.


Sunt Forever Proud că am fost martor la modul în care Forever Business Owneri au uitat de diferențele dintre ei, au lăsat deoparte trecutul sau convingerile proprii și s-au unit într-o misiune comună – de a schimba viețile oamenilor din jurul lumii. Forever este credința noastră împărtășită. Este un liant al nostru, al tuturor, care ne ajută  să facem ceva ce este mult mai mare decât ne putem imagina. Gândește-te la câte vieți s-au schimbat în ultimele decenii în jurul lumii, pornind de la o plantă mică și de la puterea muncii tale. Beneficiile se întind dincolo de a ajuta oamenii să-și mențină sănătatea și să-și dobândească independența financiară. Mulți dintre voi ați dedicat timp și bani organizațiilor caritabile pentru a face bine în comunitățile voastre și nu numai. Este o putere foarte mare în această unitate.


Evenimentele Forever sunt un exemplu bun în acest sens. Trebuie doar să privești cu ochii tăi amestecul de culturi și limbi vorbite acolo. Emoțiile mă năpădesc de fiecare dată când ies pe scenă și văd sute de steaguri diferite fluturând mândre. Cum de găsiți unii dintre voi steaguri atât de mari? Lăsând gluma la o parte, imaginea este asemenea unei scene dintr-un film. Un alt gând fantastic care-mi vine în minte atunci când văd mulțimea imensă din fața mea este ca suntem toți adunați laolaltă dintr-un singur motiv – Forever.


Sper că această poveste pe care v-am împărtășit-o vă oferă liniștea de care aveți nevoie și vă inspiră să vă depășiți limitele, să puneți deoparte diferențele și să vă uniți pentru a face un bine în perioada sărbătorilor. Atunci când sărbătorești cu familia și treci în Noul An, amintește-ți că ești Forever și că prin munca ta ajuți la unirea lumii prin dragostea față de aloe și credința în Oportunitatea de Afacere.


Sărbători fericite tuturor!Gregg Maughan