De toekomst van Forever Aloe Vera Gel komt er aan

Elk bedrijf kent een iconisch product dat de basis vormt van de organisatie. Iedereen kent Forever van het kleine gele kannetje Aloe Vera Gel dat decennia aan business opportunity en passie vertegenwoordigt.  


De bekende gele kleur zien we op iPhone hoesjes, rugtassen en op koffers die FBO’s gebruiken om de hele wereld over te reizen. Zoals met elk iconisch product is evolutie onvermijdelijk, innovatie is de weg naar succes!


Zoals Rex ooit heeft gezegd, “de snelheid en omvang van innovatie in de hedendaagse wereld is adembenemend. Zo veel nieuwe en mooie ideeën worden effectief ingezet om de levens van mensen over de hele wereld te verbeteren”. 
Forever introduceert een nieuwe manier om Forever Aloe Vera Gel te ervaren, in Tetra Pak® verpakking (verkrijgbaar vanaf midden 2018).


Terwijl wij als bedrijf doorgroeien blijven we zoeken naar manieren om een positieve invloed te hebben op het milieu. De innovatieve verpakking is gemaakt van zeven lagen volledig recyclebaar materiaal en wordt die tijdens het vullen in elkaar gezet. Dit vergroot de efficiëntie van het productieproces. De nieuwe verpakking biedt een meer gestroomlijnde oplossing om Aloe Vera Gel op te slaan en over de hele wereld te vervoeren. Forever Aloe Vera Gel past in de nieuwe verpakking ook beter in uw koelkast!


Maar de Tetra Pak® verpakking biedt meer dan alleen verbeteringen in de manier waarop Forever Aloe Vera Gel in uw hand en in onze magazijnen past. Wij weten dat het uiteindelijk om de inhoud gaat. Wij willen met veel enthousiasme aankondigen dat de Forever Aloe Vera Gel in deze nieuwe verpakking geen conserveermiddelen bevat. De nieuwe formule maakt de dranken nog verser. Dit betekent dat u meer voedingsstoffen en voordelen van de aloë vera planten, die wij verbouwen en oogsten, zal ervaren.


Des te meer ik leerde over Tetra Pak® technologie, de voordelen hiervan én voor het eerst het nieuwe design zag, des te meer vertrouwen ik kreeg dat het een krachtige evolutie is voor Forever en dat het een grote stap richting de toekomst is. – Rex Maughan.


Japan is het eerste land dat deze nieuwe look-and-feel voor zijn Aloe Vera Gel producten heeft geïntroduceerd. In 2018 komen de nieuwe Forever Aloe Vera Gel®, Forever Freedom®, Forever Aloe Berry Nectar® en Forever Aloe Bits N’ Peaches® naar de andere landen, net op tijd om het 40-jarig bestaan van Forever te vieren.