Дарът време

Помните ли филма отпреди няколко години за младеж с дистанционно, което може да управлява времето? Май се казваше „Щрак“. Като се замисля за нещата, които се случват във Форевър по света, ми се иска да можех да взема назаем това дистанционно и да забавя времето, за да успявам да посещавам всички ви всяка година. А си представете, ако можехме да използваме дистанционното и да превъртаме напред времето, за да минаваме малко по-бързо през трудните моменти.

Но съм забелязал, че когато минаваме през тежки периоди, ние ставаме по-смирени, добри и благодарни. И сигурно ще се съгласите, че всичко това са чудесни качества. Затова може би няма нужда да превъртаме времето с дистанционното, може би просто трябва да сме малко по-търпеливи.

Сещам се и за един цитат, който гласи: „Лошата новина е,
че времето лети. Добрата е, че ти си пилотът.“ Каква велика мисъл! Може да не контролираме времето, но от нас зависи какво ще правим с него. Възползвайте се от свежата перспектива, която новата година открива пред вас. Отделете миг за равносметка на направеното през 2016-а – за какви заслужаващи си неща сте отделяли време и кои моменти можехте да посветите на нещо по-добро? Как можете да използвате дарбите и уменията си, за да се отблагодарявате на хората около себе си?


За Нова година искаме да отправим към вас молба да споделяте талантите си и да сте готови да вдъхновявате хората, където и да идете. Собствениците на Форевър бизнес са милиони, а по света има и много наши служители, приятели и роднини, които могат да се превърнат в положителна сила за добро, ако имаме желание да споделяме с другите това, което притежаваме. Постижимото е безгранично, когато даваме с желание. Всъщност именно това е същността на успеха – охотно да споделяме талантите, дарбите и възможностите си с останалите. Това обогатява техния живот и така на свой ред обогатява и нашия.


Макар празниците да са зад гърба ни, чрез Форевър имаме възможност да даряваме през цялата година. Давайте подкрепа. Споделяйте доброта. Повдигайте увереността. Бъдете поддръжник. Отделяйте от времето си.


Това са подаръците, които ще имат истински и траен ефект дълго след като дребните играчки и електроника са забравени. Това са подаръците, които имат потенциала действително да променят животи.


Благодаря за приноса ви през 2016 г. и очакваме с нетърпение да работим и споделяме с вас през предстоящата година и след това.


Завинаги ваш,


Рекс Моън
Главен изпълнителен директор на ФЛП

Свързани продукти