Dar vremena

Sjećate li se filma od prije nekoliko godina o mladiću koji je imao daljinski upravljač kojim je mogao upravljati vremenom? Mislim da se zvao „Click“? Kada pomislim što se sve događa u Foreveru diljem svijeta, poželim posuditi taj daljinski upravljač i usporiti vrijeme kako bi bio u mogućnosti posjetiti svakoga od vas baš svake godine. Samo pomislite – mogli bismo koristiti upravljač za ubrzavanje vremena kako bi nas izbavio iz teških razdoblja malo brže!


No, primijetio sam da u teškim trenucima postajemo skromniji, obazriviji i zahvalni; mislim da ćete se složiti da su to divne osobine! Zapravo i ne bismo trebali ubrzati vrijeme tim upravljačem, možda samo trebamo malo više strpljenja.


Sjećam se citata koji sam jednom pročitao: "Loše su vijesti da vrijeme leti, a dobre su vijesti da ste vi pilot!"


Kakva divna misao! Možda nismo u mogućnosti kontrolirati vrijeme, ali u našim je rukama kako koristimo to vrijeme. Uzmite vremena i proučite stvari koje ste činili i na koje ste trošili vrijeme u 2016. Na koje ste stvari pametno utrošili vrijeme? Kako ste mogli pametnije iskoristiti vrijeme koje imate? Na koji način možete iskoristiti svoje vještine i darove kako biste se odužili ljudima oko sebe?


Naša novogodišnja molba za vas je da dijelite svoje talente i budete spremni nadahnuti druge gdjegod se nalazili. Milijuni Foreverovih Poslovnih suradnika, zaposlenika, prijatelja i obitelji diljem svijeta mogu biti pozitivna sila dobra ako su spremni dijeliti ono što imaju sa drugima. Ne postoji granica onoga što možemo postići ako smo spremni dijeliti.


Iako je blagdansko vrijeme završilo, Forever nam daje mogućnost darivanja cijele godine. Darujte ohrabrenje, dijelite dobrotu, podižite samopouzdanje. Budite navijači. Dijelite svoje vrijeme s drugima.

Ovo su pokloni čiji će utjecaj trajati i nakon što igračke i elektroničke naprave koje ste darovali budu zaboravljene. Ovo su darovi koji zaista mogu promijeniti život.


Hvala na vašemu doprinosu u 2016. i radujemo se što ćemo raditi i dijeliti sa vama i u 2017. i duže!Zauvijek Vaš,


Rex Maughan

Srodni proizvodi