Az idő ajándéka

Emlékeztek arra a néhány évvel ezelőtt bemutatott filmre, amelyben egy fiatalember egy távirányító segítségével képes volt irányítani az időt? Ha jól tudom, az a címe, hogy “Távkapcs”.  Ha belegondolok, mennyi minden történik a Foreverben világszerte, akkor azt kívánom, bárcsak kölcsönvehetném azt a távirányítót, hogy lelassíthassam az időt! Így képes lennék arra, hogy mindnyájatokat meglátogassalak. És…gondoljatok bele, ezt a távirányítót arra is lehetne használni, hogy felgyorsítsuk az időt azért, hogy gyorsabban átéljük egy-egy nehéz időszakot!


Habár… tapasztalataim szerint a nehéz idők arra valók, hogy szerényebbé és kedvesebbé váljunk, és még több hálát érezzünk. Úgy érzem, mindannyian egyetértetek velem abban, hogy ezek mind nagyszerű tulajdonságok. Így talán nincs arra szükségünk, hogy felpörgessük az időt azzal a távirányítóval, talán inkább több türelem lenne jó!


Egy ehhez kapcsolódó idézetet szeretnék veletek megosztani: „A rossz hír, hogy repül az idő. A jó hír, hogy te vagy a pilóta.”


Milyen nagyszerű gondolat! Hiszen az időt nem tudjuk irányítani, de afelett mi rendelkezünk, hogy mit teszünk vele. Használjátok ki az új év által biztosított új nézőpont előnyeit! Szakítsatok időt arra, hogy átgondoljátok, mire áldoztátok az időtöket 2016-ban! Biztosan volt köztük értékes tett, és volt, ami helyett valami jobbal is eltölthettétek volna a napjaitokat. Gondoljátok át, hogyan tudnátok felhasználni javaitokat és képességeiteket úgy, hogy abból a körülöttetek lévőknek is visszajuttassatok?


Arra szeretnénk megkérni Benneteket, hogy ebben az új évben mutassátok meg a tehetségeteket, és inspiráljatok másokat. Ez legyen az új célotok, bárhová is mentek! Több millió Forever Üzleti Partner, alkalmazott, barát és család él világszerte, akik a pozitív erőt jóra használhatják fel. Ehhez az kell, hogy hajlandóak legyünk megosztani másokkal mindazt, amink van. Bármit elérhetsz, ha így cselekszel! Ez a siker esszenciája; ha megmutatjuk tehetségünket, lehetőségeinket másoknak, az nemcsak az ő életükre van hatással, de a miénkre is!


Habár az ünnepek véget értek, a Forevernek köszönhetően egész évben ajándékozhatunk másoknak – mégpedig egy lehetőséget. Adjatok bátorítást! Adjatok kedvességet! Növeljetek önbizalmat! Legyetek szurkolók! Osszátok meg másokkal az időtöket!


Ezek azok az ajándékok, amelyeknek igazi, hosszantartó hatásuk van, miközben a játékokról és új elektronikai eszközökről hamar elfelejtkezünk. Ezek azok az ajándékok, amelyekben megvan a lehetőség egy igazi életmódváltásra.


Szeretném megköszönni a 2016-ban nyújtott közreműködéseteket! Nagyon várjuk, hogy együtt dolgozzunk, és együtt osszuk meg a lehetőséget 2017-ben, és az azt követő években is!


Örök szeretettel:
Rex Maughan

Kapcsolódó termékek