Darul timpului

Vă amintiţi de acel film din urmă cu câţiva ani despre un tânăr care avea o telecomandă cu care putea controla timpul? Cred că se numea Click. Când mă gândesc la toate lucrurile care se întâmplă în întreaga lume Forever mi-aş dori să pot împrumuta acea telecomandă şi să încetinesc curgerea timpului, ca să vă pot vizita pe toţi în fiecare an. Gândiţi-vă! Am putea folosi acea telecomandă şi ca să trecem mai repede peste momentele grele.


 


Totuşi, am observat că, atunci când lucrurile devin complicate sau grele, devenim mai umili, mai buni şi mai recunoscători şi cred că sunteţi de acord că acestea sunt nişte calităţi extraordinare. Aşa că poate nici nu avem nevoie de telecomandă pentru ca timpul să treacă mai repede. Poate avem nevoie  doar de puţin mai multă răbdare.


 


Îmi amintesc de un citat care spunea: „Vestea proastă e că timpul zboară, vestea bună e că tu eşti pilotul.”


 


Ce mesaj puternic! Poate că nu controlăm timpul, dar sigur controlăm ceea ce facem cu el. Profitaţi de perspectiva pe care v-o oferă noul an. Acordaţi-vă câteva momente să analizaţi lucrurile pe care le-aţi făcut, în care aţi investit timp în 2016 şi care au meritat efortul, dar şi timpul pe care aţi fi putut să-l cheltuiţi mai bine. Cum vă puteţi folosi darurile şi abilităţile ca să faceţi bine celor din jurul vostru?


 


În acest An Nou, provocarea noastră către fiecare dintre voi este să vă împărtăşiţi talentele şi să fiţi pregătiţi să-i inspiraţi şi pe alţii, indiferent unde vă poartă paşii. Există, în întreaga lume, milioane de FBO, staff, prieteni şi membri ai familiei care pot deveni un vector al binelui, dacă şi noi, la rândul nostru, suntem dispuşi să împărtăşim. Vedeţi, asta e esenţa succesului – să ne dorim să dăruim din talentele, darurile şi oportunităţile noastre. Toate acestea le fac celorlalţi viaţa mai bună şi, implicit, şi pe a noastră.


 


Chiar dacă sezonul sărbătorilor s-a încheiat, în Forever avem oportunitatea să dăruim tot anul. Să oferim încurajare. Să împărtăşim bunătate. Să sporim încrederea. Să fim adevăraţi lideri. Să împărţim din timpul nostru.


 


Aceste daruri sunt cele care vor avea impact pe termen lung, mult după ce jucăriile sau noile electronice vor fi uitate. Acestea sunt darurile care au cu adevărat oportunitatea de a schimba vieţi.


 


Vă mulţumesc pentru implicarea voastră în 2016 şi abia aştept să lucrăm şi să dăruim împreună şi în 2017.


 


Mereu al vostru,


 


Rex MaughanRelated Products