De Gave van Tijd

Herinnert u zich nog de film van enkele jaren geleden waarbij een jongeman een afstandsbediening had waarmee hij de tijd kon bepalen? Ik meen dat deze “Click” heette? Als ik stilsta bij alles wat gebeurt bij Forever wereldwijd, wenste ik soms dat ik zo een afstandsbediening heb waarbij ik de tijd van Forever zou kunnen afremmen zodat ik iedereen elk jaar kan bezoeken. Bedenk ook, wij zouden deze afstandsbediening ook kunnen gebruiken om de tijd door te spoelen om ons wat sneller door moeilijkere periodes te helpen.Alhoewel, ik heb gezien dat wanneer er moeilijke periodes aanbreken, wij nederig, vriendelijk en dankbaar worden, ik denk dat u het met mij eens bent dat deze periodes ook van grote waarde zijn. Misschien moeten wij soms wat geduldiger zijn.

Ik heb ooit eens een quote gelezen: “het slechte nieuws is dat de tijd vliegt, het goede nieuws is dat jij zelf de piloot bent”.


Wat een mooie gedachte! Wij mogen wellicht geen grip hebben op de tijd, wij hebben wel grip op wat wij met onze tijd doen. Profiteer van wat het nieuwe jaar u brengt. Neem de tijd om terug te blikken op de dingen waaraan u tijd spendeerde in 2016, welke waren de moeite waard en welke niet helemaal? Hoe kunt u uw gaven en vaardigheden benutten om terug te geven aan anderen?Wij pleiten in dit nieuwe jaar ervoor dat u, uw talenten deelt en dat u overal waar u komt, anderen inspireert. Er zijn miljoenen Forever FBO’s, medewerkers, vrienden en familie die een positieve kracht ten goede kunnen zijn, wanneer wij bereid zijn wat wij hebben te delen met anderen. U ziet, dit is de essentie van succes, wanneer wij bereid zijn ons talent, onze gave en onze mogelijkheden met anderen te delen, verrijkt dit hun leven, en op hun beurt het uwe. Hoewel het vakantieseizoen haar einde heeft bereikt hebben wij door Forever het hele jaar de mogelijkheid tot geven. Geef aanmoediging. Deel vriendelijkheid. Boost vertrouwen. Wees een cheerleader. Deel uw tijd. 
Deze giften zijn het soort giften die een blijvende impact hebben, nog lang na Dinky toys en moderne elektronica. Deze giften scheppen de mogelijkheden uw leven voorgoed te veranderen. 


Hartelijk dank voor uw bijdrage in 2016! Wij kijken ernaar uit onze samenwerking in 2017 voor te zetten en lang daar voorbij. 


 


Forever Yours,


Rex Maughan