Podelite svoje vreme

Da li se sećate filma od pre nekoliko godina o mladiću koji je imao daljinski upravljač kojim je mogao da kontroliše vreme? Mislim da se film zvao „Klik ”? Kada pomislim na sve ono što se događa u Foreveru širom sveta, voleo bih da mogu da pozajmim taj daljinski upravljač i da usporim vreme i omogućim sebi da sve vas posetim svake godine. Zamislite samo da možemo daljinskim upravljačem da ubrzamo vreme kako bi brže prebrodili teške trenutke!


Ipak, uočio sam da kada dođu teški momenti, mi postajemo skromniji, zahvalniji i ljubazniji. Siguran sam da se slažete samnom da su ovo sjajne osobine! Možda i ne moramo da ubrzavamo vreme tim daljinskim upravljačem. Možda nam je potrebno samo malo više strpljenja.


Jednom davno sam pročitao citat: „Loša vest je da vreme leti! Dobra vest je da ste vi pilot!” 


Kakva sjajna misao. Možda nismo u mogućnosti da kontrolišemo vreme, ali smo u mogućnosti da kontrolišemo kako vremenom da raspolažemo. Iskoristite novu perspektivu koju Nova godina pruža. Odvojite vreme da rezimirate stvari koje ste uradili i vreme koje je bilo vredno istih u 2016. kao i vreme koje ste mogli da iskoristite na bolji način. Kako možete da koristite svoje darove i sposobnosti da uzvratite onima oko vas?


Ove Nove godine, molim svakog od vas da podelite svoj talenat i budete spremni da inspirišete druge, gde god da se nađete. Milioni poslovnih saradnika Forevera, zaposlenih u kompaniji, prijatelja i porodica širom sveta mogu biti pokretačka snaga ka dobru, ukoliko ste voljni da ono što imate podelite sa drugima. Ne postoje granice u realizaciji mogućnosti, ukoliko ste spremni da podelite. Vidite, to je suština uspeha - kada smo voljni da naš talenat, darove i mogućnosti podelimo sa drugima. Poboljšavajući druge živote, zauzvrat, poboljšaćete i vaše.


Iako se praznični period završava, putem Forevera, mi imamo priliku da dajemo drugima tokom cele godine. Pružite podršku. Budite ljubazni. Podstaknite razvoj samopouzdanja. Podelite svoje vreme.


Ovo su pokloni koji će imati istinski, dogotrajni uticaj, mnogo duže nego što će se pamtiti savremene industrijske igračke i nova elektronika. Ovo su pokloni koji pružaju priliku za istinsku promenu života.


Hvala vam za vaš doprinos u 2016. godini, i nadamo se daljem zajedničkom radu sa vama u 2017. i u svakoj narednoj godini.


S ljubavlju,


Rex Maughan

Povezani proizvodi