Globális közösségi hálózat

Napjainkban számtalan kommunikációs csatorna áll rendelkezésünkre. Azt nem állíthatom, hogy mindegyiket ismerem, de az unokáimnak köszönhetően tudom, mit jelent a tweet, és csupán egy tízperces Instagram-böngészés után sokkal többet megtudhatunk Forever Üzleti Partnereinkről, mint egy tízórás vezetői értekezlet után! Mindezt még azelőtt, hogy belemerülnénk a Facebookba vagy a Snapchatbe. Szeretem a technikát, hiszen micsoda áldást hozott az iparágunknak! Milliók hangját hallhatjuk meg, mert okos férfiak és nők szerte a világon elég bátrak voltak ahhoz, hogy kialakítsák és használják ezeket a mesés technológiai eszközöket.

Üzletünk és személyes életünk navigálása közben rengeteg emberbe "belebotlunk", és kapcsolatba léphetünk velük, és mostantól meg is tudjuk osztani egymással az élményeket. Évekkel ezelőtt, ha valakinek el szeretttünk volna mesélni egy történetet, akkor ezt csak személyesen tehettük meg. Személyesen, egy tényleges fényképpel, vagy ha a szerencsések közé tartoztunk, akkor egy 35 mm-es diavetítő segítségével.

Azzal az új lehetőséggel, hogy ma már globálisan is bárkihez eljuthatunk, különösen figyelnünk kell arra, hogy mit mondunk, és azt hogyan tesszük. Szeretnélek arra megkérni benneteket, hogy Forever Üzleti Partnerként figyeljetek oda, hogy a posztotok megfeleljen az Üzletpolitikánknak, de ami a legfontosabb: összhangban legyen azzal, akik vagytok. Sajnos alkalmanként foglalkoznunk kell olyan bejegyzésekkel, kommentekkel, amelyek megsértették Üzletpolitikánkat. Gyakran nem szándékosan tették, de a sérelem, amit ezzel okoztak, valós és hosszantartó. 

Irreális lenne azt feltételezni, hogy tökéletesen fogjuk használni ezt az új, globális hangszórót. De úgy gondolom, hogy egyre jobbak és jobbak lehetünk az alkalmazásában. Ha követjük az alábbi négy szabályt, akkor biztos vagyok benne, hogy hosszú utunk lesz a Forever virtuális terében, amelyet jobb hellyé tudunk változtatni. Meg vagyok győződve arról, hogy ha visszatekintetek arra az időre, amikor megbántottak benneteket, vagy ti bántottatok meg másokat, ti is úgy fogjátok találni, mindez elkerülhető lett volna, ha akkor követitek az alábbi szabályokat.


  1. Éjfél után ne posztoljatok!
  2. Mérgesen, dühösen ne posztoljatok!
  3. Olyat ne posztoljatok, amit szemtől szembe nem mondanátok el!
  4. Ne posztoljatok olyat, amit nem szívesen tennétek ki a gyermeketek szobája falára!

Ezek kemény szabályok, de tudnotok kell, hogy a globális elérés globális felelősséggel jár. 

A hálaadás időszakában szeretném kifejezni, mennyire hálás vagyok az internet csodájáért, és mindnyájatokért, hogy hajlandóak vagytok időt szakítani arra, hogy reagáljatok egy nektek tetsző bejegyzésre, válaszoljatok mások kérdéseire vagy egy segítő videót posztoljatok. Jóságotok és egymás iránti elkötelezettségetek mindig is lenyűgözött.


Zűrzavaros világunkban ti vagytok a remény világítótornya minden ország, nép és kultúra számára. Köszönettel tartozom nektek az állandó támogatásotokért! Köszönöm a Forevernek, rendkívüli vállalatunknak, hogy lehetővé teszi a hétköznapi emberek (amilyen én is vagyok) számára, hogy rendkívüli dolgokat megtehessenek.Boldog posztolást és boldog hálaadást kívánok Nektek!

Örök szeretettel:Rex Maughan
az igazgatóság elnöke, vezérigazgató, Forever Living Products