Het Internationale Sociale Netwerk

Er staan ons wel zoveel kanalen ter beschikking om met elkaar te kunnen communiceren en onszelf te uiten tegenwoordig! Ik beweer niet dat ik ze allemaal ken, maar doordat ik kleinkinderen heb, weet ik wel wat een tweet is en dat tien minuten rondkijken op Instagram mij meer over onze FBO’s kan vertellen dan een directievergadering van tien uur! En dat is dan nog voordat ik ben gaan kijken op Facebook of Snapchat. Ik houd echt van technologie; wat een zegen is het toch geweest voor ons bedrijf!


Van miljoenen mensen wordt de stem nu gehoord, doordat knappe koppen van over de hele wereld het voortouw hebben genomen om deze technologie te ontwikkelen en te gebruiken.


We hebben interactie met heel veel mensen, soms ‘ loop’ je ook gewoon tegen mensen aan, onder het navigeren door onze business en ons persoonlijke leven. Deze interactie is nu een goed voorbeeld van het beste wat het leven te bieden heeft; we kunnen nu onze ervaringen en observaties delen met anderen via een heel scala aan nieuwe communicatiemiddelen. Voorheen waren de mogelijkheden veel beperkter. Als we een verhaal wilden vertellen gebeurde dat persoonlijk – persoonlijk met een tastbaar beeld, zoals een foto, of, als je geluk had, een 35 mm diashow!


Nu we de hele wereld kunnen bereiken moeten we wel heel erg goed stilstaan bij wat we zeggen en hoe we het zeggen. Verzeker u er als FBO dan ook van dat alles wat u post niet alleen in overeenstemming is met onze regels, maar zeker ook dat het klopt met wie u bent. Wij krijgen af en toe te maken met een post of een uiting die aanstoot heeft gegeven. Vaak werd er niets mee bedoeld, maar toch doet het niets af aan het verdriet dat er mee teweeggebracht wordt en dat soms nog lang na kan werken. 


Het is niet realistisch om te verwachten dat we onze nieuwe internationale megafoon altijd even goed zullen gebruiken, maar we kunnen er wel steeds beter in worden. Van wat ik heb kunnen zien, denk ik dat als we de volgende vier regels in acht nemen, wij van de Forever cyberspace nog iets veel mooiers kunnen maken. Ik weet dat deze regels onorthodox zijn, maar ik ben ervan overtuigd dat wanneer u terugdenkt aan een keer dat u beledigd werd of dat u iemand anders had beledigd, u ook tot de conclusie zult komen dat dit voorkomen had kunnen worden als u de volgende regels had nageleefd:


  1. Houd rekening met het tijdstip waarop u posts plaatst. 
  2. Plaats geen posts wanneer u boos bent.
  3. Post niet iets wat u nooit in iemands gezicht zou zeggen.
  4. Post geen bericht dat u niet graag in zou lijsten en met een gerust hart in uw woonkamer zou ophangen.

Dit zijn misschien harde regels, maar met internationaal bereik komt nu eenmaal ook internationale verantwoordelijkheid. 


In deze tijd rond Thanksgiving ben ik vervuld van dankbaarheid voor het wonder dat Internet heet – en voor ieder van u die bereid is om tijd uit te trekken om een positieve review te geven, iemands vraag te beantwoorden of een video te posten die anderen kan helpen. Ik ben dankbaar voor jullie, onze FBO’s. Jullie goedheid en jullie wil om iets voor anderen te betekenen blijft mij altijd weer verbazen. In de roerige tijden die deze wereld doormaakt, bent u een baken van hoop voor elk land, elke stam en elke cultuur. Ik ben dankbaar voor uw niet-aflatende steun. Ik ben Forever dankbaar, omdat dit uitzonderlijke bedrijf gewone mensen als ik in staat stelt om buitengewone dingen mee te maken. Happy Posting and Happy Thanksgiving. 

Forever Yours,Rex Maughan
CEO, Forever Living Products

Gerelateerde Producten