Най-въздействащата история

Често сте ме чували да казвам „Силата на Форевър е силата на любовта“.


Но е трудно да обясним силата на любовта, нали? И макар да е почти невъзможно да опишеш нещо емоционално, за мен все пак това е най-добрият начин да обясним кои сме ние и с какво се занимаваме. От опит знам, че най-добрият начин да разбереш дадено чувство е, като го изпиташ истински. Бележитият френски филмов режисьор Жан-Люк Годар казва: „Понякога действителността е твърде объркана. Историите ѝ придават форма.“


Тази година празнуваме 40 години от създаването на Форевър и отделих доста време да размишлявам кои са любимите ми спомени и да погледна назад към всички спирки в пътешествието ни дотук. Като се замислихме за миналото, за хората и местата, допринесли за оформянето на Форевър, осъзнахме, че всъщност това са историите, олицетворяващи силата на любовта.


Искахме да споделим с вас през какво са минали някои от тези хора и случките, изваяли ги като личности. Затова събрахме 39 от най-любимите в книгата „40 Форевър истории“, която представихме на Глобалното рали в Далас. Първоначално си мислехме, че с тяхна помощ ще съживим изминалите 40 години на добри дела, затрогващи пътешествия и изкусно съградени бизнеси, но резултатът далеч надхвърли очакванията ни!


Дали ще става дума за мъж, посветил целия си живот само на една работа – и в добри, и в лоши дни, защото много се гордее с нея, или ще е разказ за жена, която знае, че може да промени бъдещето на цяло едно село, само като им осигури прясна вода, във всяка от тези истории има по нещо магично. Всички те са част от силата на любовта и илюстрират как Форевър дава на всекиго изключителната възможност да сее доброта и да предава нататък надежда.


Освен това открихме нещо още по-впечатляващо в събирането на истории от цял свят на едно място. Когато опитахме да подберем онези, които ни допадат най-много, или пък най-добре предават същността на Форевър, установихме, че не сме в състояние да го направим. Знаехме, че разказите не могат просто да приключат на последната страница на книгата. И затова избрахме само 39. Защото най-въздействащата от всички истории е ТВОЯТА!


А тази на Форевър представлява съвкупност от разкази, спомени и завети, които ни напомнят, че силата на Форевър е неосезаема и се проявява под най-различни форми. За мен тя разкрива, че няма нищо по-велико от хора, работещи заедно за обща цел – да променят света към по-добро. Пък и ясно подсказва, че бъдещето е светло!


Сега, когато честваме 40-ия си рожден ден, приканвам всеки един от вас да поднесе дар на останалите, като сподели личната си история. Само тогава истински ще разберете защо силата на Форевър е силата на любовта.


Завинаги ваш,
Рекс Моън

Свързани продукти