Forever Active Pro-B™: ključ oživljavanja vaših crijeva

 


Priprema, pozor, sad! Pokrenite "motore" svog probavnog sustava novim  Forever Active Pro-B™. Naš napredni probiotik pomaže u održavanju zdravog probavnog sustava, uz 6 korisnih vrsta probiotika i više od 8 milijuna "dobrih" bakterija koje održavaju vaša crijeva zdravima te osiguravaju da cijeli probavni proces teče glatko.


Nažalost, vrlo je lako ignorirati zdravlje crijeva i podcjenjivati koliko je ono ključno za sveopće zdravlje tijela. Probavni organi su vitalni i zajednički su nazivnik mnogim zdravstvenim problemima. Stres, nezdrava prehrana, okolišni čimbenici i užurbani životni stil usporavaju naš probavni sustav i tokom vremena mogu utjecati na naše tijelo, manifestirajući se u vidu kroničnog umora, problema s održavanjem tjelesne težine ili problema kože.


Znanstvenici su otkrili da sastav mikroflore u crijevima može imati značajan utjecaj na naše zdravlje i sveopće tjelesno stanje. Koristeći probiotik pomažete vratiti u balans "dobre" bakterije u probavnom sustavu, koje vam pomažu održati zdravlje probavnog i imunog sustava.


Nova istraživanja pokazuju da dobri probiotici trebaju imati između 5 do 10 milijardi CFU (Colony Forming Units ili jedinica koje stvaraju kolonije) i preživjeti procese u probavnom sustavu kako bi stvorili kolonije i počeli se razmnožavati; moraju sadržavati kombinaciju sorti s dodatnim svojstvima, imati klinički potvrđene učinke na zdravlje i biti proizvedeni te pakirani s vrlo malo ili (poželjno) bez prisutnosti vlage.


Forever Active Pro-B™ nalazi se u prvom planu istraživanja probiotika, posjeduje preko 8 milijardi CFU i satkan je od 6 vrsta sinergijskih bakterija. Ova probiotička "elektrana" u mogućnosti je zaobići želučanu kiselinu i osigurati optimalnu dostavu u crijeva. Uzmite jednu kapsulu dnevno kako biste unaprijedili i uravnotežili probavni i imuni sustav.


Kako bismo stvorili Forever Active Pro-B™, udružili smo snage sa Sveučilišnom bolnicom u Kopenhagenu, vodećom institucijom u području gastroenterologije – sve kako bismo vaša crijeva doveli u red! Dvije sorte koje sačinjavaju Forever Active Pro-B™, klinički dokazano dopuštaju dugotrajnu kolonizaciju u crijevima. Ovi posebno projektirani probiotici rade sinergijski s ostalim odabranim vrstama, kako bi optimizirali vaš probavni sustav bakterijama koje klinički dokazano pogoduju vašem tijelu i maksimiziraju rezultate.


Naša jedinstvena mješavina uključuje prebiotička vlakna koja su idealna za održavanje, pohranjivanje i dostavu probiotika u vaša crijeva. Vlakna pospješuju fermentaciju bifidobakterija i laktobacila – dvije sorte bakterija u Forever Active Pro-B™, kako bi osigurala da što više sorta probiotika preživi tamo gdje ih vaše tijelo najviše treba.


Bez soje i alergena, Forever Active Pro-B™ vegetarijanska je kapsula koja kreirana na jedinstven način i kriogenički smrznuta da bi očuvala moć probiotičkih vrsta. Forever Active Pro-B™ pakira se Activ Vial tehnologijom, posebno dizajniranim rukavom ugrađenim u bočicu, koji štiti proizvod od vlage. Ova ekskluzivna tehnologija čuva moć proizvoda tijekom proizvodnog procesa, kao i tokom roka trajanja.


Naš probiotik je jednostavan za upotrebu i ne zahtjeva držanje u hladnjaku; jednostavno uzmite kapsulu dnevno za najbolje rezultate. Forever Active Pro-B™ također je dio našeg Vital5® combo paketa i savršeno nadopunjava naš patentirani Aloe Vera Gel® koji pomaže u održavanju zdravog probavnog sustava i prirodne razine energije.


Spremite se za unaprjeđenje probavnog sustava Forever Active Pro-B™-om i uživajte u blagodatima!

Što su CFU-i i zašto su milijarde njih važne za zdravlje probave?


Kao što smo već naglasili, CFU su Colony Forming Units ili jedinice koje stvaraju kolonije – određuju koliko se bakterija u probiotiku može podijeliti i stvoriti kolonije.


Isključivo žive probiotičke bakterije mogu stvarati kolonije – a upravo je dovođenje živih bakterija u vaša crijeva svrha konzumiranja probiotika.


Žive ili "dobre" bakterije imaju mnoge prednosti, uključujući poticanje zdravog imunog sustava, pomažu u procesu probave hrane i pomažu osloboditi hranjive tvari koje se potom apsorbiraju i doprinose normalnom ljudskom rastu i razvoju.