Новото мобилно приложение Форевър Ф.И.Т.

Програмите Ф.И.Т. ви предлагат ясен режим на хранене, тренировки и начин на живот, които могат да преобразят тялото ви и да ви помогнат да изглеждате и да се чувствате по-добре и то с трайни резултати. Възползвайте се максимално от тях благодарение на новото мобилно приложение Форевър Ф.И.Т.!


То е удобно и интерактивно, и е винаги с вас на мобилния ви телефон. Ще ви помага да не губите мотивация, да постигате най-добрите възможни резултати и да спазвате любимата си програма, където и да се намирате!


С приложението ще можете:


  • да предизвиквате и да се съревновавате с приятелите си
  • да гледате и изпълнявате тренировката си за деня, където и да сте
  • да следите теглото и мерките си
  • да намирате вкусни рецепти с лекота
  • да обновявате приема си на вода с едно плъзване на пръст
  • да отбелязвате приетите добавки в интерактивния си график
  • да печелите виртуални награди
  • и много други!

Все още не сте купили своя пакет Клийн 9, F15 или Витал5? Поръчайте ги още днес и научете повече за тези невероятни продукти.


Ако пък искате да използвате Ф.И.Т. приложението, за да дадете тласък и на бизнеса си, препоръчвайте на клиентите си да го изтеглят, когато поръчат от вас някой от Форевър Ф.И.Т. пакетите. То ще им предложи допълнителна мотивация, с него ще могат по-лесно да следят програмата и напредъка си, а и ще разполагат с цялата информация, необходима им за постигането на успех с Форевър Ф.И.Т.


Стартирайте Ф.И.Т. предизвикателство и поканете клиентите си да участват в него – можете да им изпращате окуражителни съобщения през чата на приложението, да проверявате справят ли се или изпитват затруднения, както и да им помагате да решат как ще продължат след края на Клийн 9, F15 или Витал5.


А кое е най-хубавото? Че можете да поддържате по няколко предизвикателства и групи едновременно, за да насърчавате приятелите, роднините, екипа, различните групи клиенти и много други, докато правят следващата крачка към това да изглеждат и да се чувстват по-добре.


Никога не е било толкова лесно да помагате на другите да постигат своите цели за фитнес и хранене! 


Изтеглете приложението от App Store и Google Play Store.

Свързани продукти