ΚΑΤΑΚΤΗΣΤΕ ΤΟ F.I.T. ΠΡΟΓΡΑΜΜA ΣΑΣ με το νέο Forever F.I.T. Application!

Το πρόγραμμα F.I.T. σας παρέχει απλές ασκήσεις, διατροφή και συνήθειες που μεταμορφώνουν το σώμα σας και βοηθούν να δείχνετε και να αισθάνεστε καλύτερα – για αποτελέσματα με διάρκεια. Ενισχύστε το πρόγραμμά σας σήμερα με την ΝΕΑ εφαρμογή Forever F.I.T. App.


Με τα εύκολα και δια δραστικά χαρακτηριστικά που θα είναι διαθέσιμα στο τηλέφωνό σας θα παραμένετε κινητοποιημένοι για να επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα ακολουθώντας το αγαπημένο σας πρόγραμμα από όπου κι αν βρίσκεστε!Δυνατότητες: 


  • Προκαλέστε τον εαυτό σας και αναμετρηθείτε με τους φίλους σας 
  • Ακολουθήστε ένα εντατικό πρόγραμμα όπου κι αν βρίσκεστε
  • Παρακολουθήστε το βάρος και τις μετρήσεις σας
  • Βρείτε εύκολα απολαυστικές συνταγές
  • Ενημερώστε την κατανάλωση νερού με μια κίνηση του δαχτύλου σας
  • Ελέγξτε τα συμπληρώματά σας μέσο του διαδραστικού προγράμματος
  • Kατακτήστε τα βραβεία!
  • και πολλά ακόμη! 


Δεν έχετε ξεκινήσει ακόμα το δικό σας πακέτο F15 ή Vital 5; Ξεκινήστε άμεσα ψωνίζοντάς τα είτε από το κατάστημα λιανικής είτε με κωδικό μέλους και γνωρίστε τη διαφορά που κάνουν τα προιόντα αυτά στον οργανισμό σας.


Αναζητάτε έναν τρόπο να χρησιμοποιήσετε την νέα αυτή εφαρμογή στην επιχείρησή σας; Συστήστε την εφαρμογή στους πελάτες σας οι οποίοι θα λαμβάνουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το F.I.T πρόγραμμα που ακολουθούν.


Ξεκινήστε έναν διαγωνισμό και προσκαλέστε τους πελάτες σας- μπορείτε να τους ενθαρύνετε μέσω μηνυμάτων ή chat, μετρήστε την πρόοδό τους και βοηθήστε να ξεπεράσουν τις προκλήσεις που συναντούν, βοηθώντας τους να περάσουν στο επόμενο βήμα της μεταμόρφωσής τους αφού ολοκληρώσουν το C9, το F15 ή το Vital 5. 


Tο καλύτερο κομμάτι; Μπορείτε να δημιουργείτε πολλαπλές προκλήσεις και ομάδες  στις οποίες να πηγαίνουν ταυτόχρονα για να ενθαρρύνετε τους φίλους σας, την οικογένεια, το δίκτυο, διαφορετικές ομάδες πελατών και πολλούς άλλους που κάνουν το επόμενο βήμα στο να δείχνετε και να νιώθετε καλύτερα. Βοηθήστε κι άλλους να επιτύχουν την φυσική κατάσταση και τους στόχους διατροφής με τον ευκολότερο τρόπο!

Κατεβάστε τη στο App Strore και στο Google Play Store.