De kracht van overtuiging

Een van de sterkste en invloedrijkste steden in het oude Mesopotamië was het beste versterkt en beveiligd. In het heetst van de strijd stond een man op wacht bij de poort. Hij luisterde naar het strijdgewoel buiten. Zijn opdracht was de poort te bewaken voor het geval de aanvallers door de beroemde stevige muren braken. Maar net als de rest van het leger vertrouwde hij erop dat dit nooit zou gebeuren. En dus nam hij de taak op zich om ervoor te zorgen dat de inwoners van de stad zich op hun gemak voelden, met vertrouwen in de bescherming van de muren. 


Terwijl de strijd verder woedde, schudden de muren, en dropen er zweetdruppels van het voorhoofd van de man. Dag in dag uit leek de oorlog eindeloos door te gaan. Hij wilde het niet toegeven, maar er waren momenten waarop hij er zelf niet zeker van was of de muren het zouden houden. Maar hij bleef trots kaarsrecht staan om te laten zien dat er niets te vrezen was.


De oorlog duurde weken, maar de torenhoge muren begaven het niet. De stad was weer veilig, beschermd door veerkracht, sterkte en overtuiging. De muren waren op een diep fundament gebouwd en weerstonden de ene na de andere aanval.


Net als bij de bouw van de muren rond die stad in de oudheid, steek jij tijd, moeite en zorg in training, planning en de ontwikkeling van je business. Elke bouwsteen vertegenwoordigt passie en grote inzet. Net als de wachter bij de muur, moet jij een onwankelbare overtuiging van de kracht van je business hebben, dat die niet alleen de tand des tijds zal weerstaan, maar alle uitdagingen die je tegenkomt. Als er moeilijke tijden aanbreken, en dat is te verwachten, dan moet je standvastig zijn en geloven in de kracht van wat je hebt opgebouwd.


Je vasthoudendheid zal telkens opnieuw beproefd worden. Zelfs na een bestaan van 40 jaar staat Forever nog steeds voor uitdagingen. Maar het verschil tussen ons bedrijf en een bedrijf dat geen 40 jaar geschiedenis heeft, is dat het onze versterkt is met overtuiging. Die overtuiging maakt ons allemaal sterker. Met onze bedrijfsgeschiedenis van 40 jaar kunnen wij bewijzen dat we miljoenen mensen over de hele wereld geholpen hebben om zich beter te voelen en er beter uit te zien, dankzij onze geweldige producten en onze royale inkomensmogelijkheid. We hebben toegewijde leiders, medewerkers en Forever-familieleden over de hele wereld om je te steunen en sterken in je voornemen. 


We staan allemaal op wacht bij die poort. We staan trots kaarsrecht als men ons naar onze business vraagt, of vraagt waarom we doen wat we doen. We hebben geloof in de producten, in de werking van de inkomensmogelijkheid en de levens die deze kan veranderen. 


Bedenk dat als je voor moeilijke tijden staat, je te hard hebt gewerkt om het op te geven voordat de poort zelfs maar bereikt is. Van ware overtuiging gaat kracht uit. Blijf in jezelf geloven, en in wat je doet, dan zal je business de tand des tijds weerstaan.


Forever Yours,


Rex Maughan