Мощта на вярата

Сред най-силните и най-влиятелните древни градове в Месопотамия имало един, който бил най-укрепен и най-защитен. През дългите и изключително тежки дни на битки един мъж стоял на пост край портите му и слушал грохота и суматохата на войната, вилнееща отвън. Работата му била да пази портите в случай, че през прословутите яки стени проникне атака, макар че и той, и цялата армия били убедени, че такова нещо никога не може да се случи. И така, той се нагърбил със задачата да гарантира, че жителите на града се чувстват спокойни и защитени зад стените.


Войната отвън продължавала да вилнее, стените се олюлявали и треперели, а челото на мъжа било покрито с пот. Минавали дни и нощи в битки, които сякаш никога нямало да свършат. И макар никога да не би си го признал, имало моменти, в които не бил сигурен, че стените ще съумеят да издържат. Въпреки това продължавал да стои гордо изправен, за да показва на всички, че няма от какво да се страхуват.


Войната продължила много седмици, но стръмните, извисяващи се стени не поддали. Градът отново бил спасен от издръжливостта, силата и вярата. Изградени върху дълбоки основи, стените устояли на многобройните атаки.


Подобно на зидовете, издигнати около древния град, вие влагате време, усилия и грижи в обучение, планиране и развиване на бизнеса си. Ентусиазмът и здравата работа са залегнали във всеки каменен блок. Като стража на стената и вие трябва да имате непоклатима вяра в стабилността на бизнеса си и в това, че той може да устои на изпитанията на времето и на всички трудности, с които се сблъсквате. Когато дойдат тревожни моменти, както често става, трябва да останете непоколебими и да вярвате в устойчивостта на изграденото от вас.


Многократно ще се сблъсквате с трудности, които ще са изпитание за решителността ви. Дори след четири десетилетия в бизнеса Форевър продължава да среща предизвикателства. Но разликата между нашата компания и онези, които нямат 40-годишна история, е че Форевър е укрепена с вяра. Именно вярата прави всички ни по- силни. След 40 години работа сме доказали, че можем да помагаме на милиони хора по света да изглеждат по-добре и да се чувстват по-добре с нашите чудесни продукти и щедрата възможност за бизнес. Имаме всеотдаен ръководен екип, служители и голямо семейство по целия свят, които ви съдействат и укрепват вашата непоколебимост.


Всички ние сме стражът на портата. Стоим гордо изправени, когато хората се съмняват в бизнеса или питат защо правим нещата по един или друг начин. Вярваме в силата на продуктите, в качествата на бизнес възможността и че те могат да променят живота на мнозина.


Когато се изправите пред трудности, помнете, че сте се трудили твърде усърдно, за да допуснете поражение още преди стената да се е пропукала. Истинската вяра има голяма сила. Продължавайте да вярвате в себе си и в това, което правите, и вашият бизнес също ще устои на изпитанията на времето.


Завинаги ваш,

Рекс Моън