Η δύναμη της Πίστης

Η Μεσοποταμία ήταν στην αρχαιότητα ανάμεσα στις πιο ισχυρές και με μεγάλη επιρροή  πόλεις, στεκόταν μόνη της ισχυρή και προστατευμένη. Ακόμα και στις χειρότερες ημέρες της μάχης, ένας άντρας φρουρούσε τις  πύλες, ακούγοντας την αναταραχή και τη συντριβή του πολέμου που συνέβαινε έξω από αυτές.  Η δουλειά του ήταν να φυλάει τις πύλες σε περίπτωση που κάποια επίθεση καταφέρει να ρίξει τα διάσημα και ισχυρά τείχη, παρόλο που ήταν πεπεισμένος τόσο αυτός όσο και ο υπόλοιπος στρατός ότι αυτό δεν θα συνέβαινε ποτέ. Έτσι, έδωσε στον εαυτό του την αρμοδιότητα να διασφαλίζει ότι όλοι οι άνθρωποι της πόλης θα αισθάνονται άνετα και σίγουροι μέσα στα τείχη.


Καθώς ο πόλεμος αγρίευε, τα τείχη σείστηκαν συθέμελα και άρχισε να τρέχει ιδρώτας στο μέτωπο του άντρα. Μέρες και νύχτες πολέμου περνούσαν χωρίς κανείς να κάνει πίσω. Παρόλο που δεν θα το παραδεχόταν ποτέ, υπήρξαν στιγμές που δεν ήταν σίγουρος αν θα κρατούσαν τα τείχη. Όμως, συνέχισε να στέκεται ψηλός και  περήφανος για να δείξει ότι δεν υπήρχε κάτι να τον φοβίζει.


Ο πόλεμος διήρκησε βδομάδες, αλλά τα απόκρημνα, πανύψηλα τείχη δεν έπεσαν ποτέ. Η πόλη για άλλη μια φορά ήταν προστατευμένη χάρη στην αντοχή της, τη δύναμη και την πίστη. Χτισμένα σε γερά θεμέλια, τα τείχη στέκονταν σταθερά από τις επιθέσεις που δέχονταν κατά καιρούς.


Όπως τα τείχη που είναι χτισμένα γύρω από την αρχαία πόλη, βάζετε όλο σας τον χρόνο, όλη σας την ενέργεια, τις προσπάθειες και το ενδιαφέρον στα σεμινάρια, προγραμματίζοντας και αναπτύσσοντας την επιχείρησή σας. Το πάθος και η σκληρή δουλειά βρίσκεται σε κάθε θεμέλιο της επιχείρησής σας. Όπως ο φύλακας στα τείχη, πρέπει να έχετε ακλόνητη πίστη στην δύναμη της επιχείρησής σας, που δεν θα αντέξει απλά στο πέρασμα του χρόνου, αλλά και στις προκλήσεις που θα προκύψουν. Όταν θα έρθουν δύσκολες στιγμές, που θα έρθουν,  θα πρέπει να σταθείτε σταθεροί και με πίστη σε αυτό που έχετε χτίσει.


Ξανά και ξανά, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε προκλήσεις που το πείσμα σας θα δοκιμαστεί. Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει 4 δεκαετίες η Forever ακόμα αντιμετωπίζει προκλήσεις. Όμως, η διαφορά ανάμεσα στην εταιρεία μας και σε μια εταιρεία που δεν έχει 40 χρόνια ιστορίας είναι ότι η δική μας είναι οχυρωμένη με πίστη. Η πίστη, μας κάνει όλους πιο δυνατούς. Τα 40 χρόνια παρουσίας μας στον χώρο, είναι η απόδειξη ότι έχουμε βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να δείχνουν και να αισθάνονται καλύτερα, χάρη στα καταπληκτικά μας προϊόντα και την γενναιόδωρη επιχειρηματική ευκαιρία. Έχουμε αφοσιωμένους ηγέτες, προσωπικό και μια μεγάλη Forever οικογένεια για να σας στηρίζει και να σας ενδυναμώνει.


Είμαστε όλοι οι φύλακες της πύλης. Στεκόμαστε ψηλοί και περήφανοι όταν ο κόσμος αμφισβητεί την δουλειά μας ή ρωτά γιατί κάνουμε ό,τι κάνουμε. Έχουμε πίστη στη δύναμη των προϊόντων, στις δυνατότητες την επιχειρηματικής ευκαιρίας και τις ζωές που μπορούμε να αλλάξουμε.


Θυμηθείτε, καθώς θα έχετε να αντιμετωπίσετε δύσκολες στιγμές, ότι έχετε δουλέψει πολύ σκληρά για να επιτρέψετε να ηττηθείτε πριν ακόμα περάσετε την πόρτα. Η αληθινή πίστη έχει δύναμη. Κρατήστε την πίστη στον εαυτό σας και σε ό,τι κάνετε και η επιχείρησή σας θα αντέξει επίσης τη δοκιμασία του χρόνου.


Rex Maughan