Snaga vjere

Među najsnažnijim i najutjecajnijim antičkim gradovima Mezopotamije, jedan se isticao svojom snagom i načinom na koji je bio zaštićen od neprijatelja. U danima najžešćih borbi, čovjek je držao stražu na ulazu u grad, osluškujući zvukove nemilosrdnog rata koji je bjesnio izvan njegovih bedema.


Njegov je posao bio obraniti ulaz u grad, u slučaju da suparnička vojska napadne nadaleko poznate čvrste zidove koji ga okružuju, iako je, baš kao i cijela vojska, bio uvjeren da do toga neće doći.


Dok je rat nemilosrdno gutao sve pred sobom, čovjek je slušao klepet zidova koji su se neprestano tresli, a znoj mu je oblijevao čelo. Prolazili su dani i noći, činilo se da rat ne jenjava. Iako nikada to ne bi priznao, postojali su trenuci kada nije bio siguran da bedemi grada mogu izdržati žar borbe u tijeku. No, ostao je ponosno stajati na mjestu, pokazujući tako da ne postoji razlog za strah.


Rat je trajao tjednima, ali strmi, visoki zidovi nisu popuštali. Grad je još jednom bio obranjen zahvaljujući svojoj izdržljivosti, snazi i vjeri. Izgrađen na dubokim temeljima, zidovi su svojom čvrstinom iznova odolijevali napadima.


Baš poput zidova izgrađenih oko drevnog grada, vlastiti posao gradite na uloženom vremenu, trudu i planiranju razvoja. Svaka cigla sadrži strast i naporan rad. Baš poput čuvara ulaza u grad, bitno je posjedovati nepokolebljivu vjeru u snagu svog poslovanja, koja neće samo izdržati test vremena, nego će pregaziti izazove koji će se ukazati putem. Kada se s vremena na vrijeme pojave teška razdoblja, morate čvrsto stajati na mjestu i vjerovati u snagu zidova koje ste izgradili.  


Život će vas opetovano suočavati s izazovima koji će u pitanje dovesti vašu izdržljivost. Nakon četiri desetljeća u poslu, Forever se još uvijek suočava s izazovima. No, razlika naše kompanije i one koja se ne može pohvaliti s 40 godina povijesti jest ta što je naša utvrđena vjerom. Spomenuta vjera nas jača. Sa 40 godina u poslu dokazali smo da možemo pomoći milijunima ljudi izgledati i osjećati se bolje, zahvaljujući našim nevjerojatnim proizvodima i velikodušnoj poslovnoj prilici. Imamo predane vođe, suradnike i proširenu Foreverovu obitelj diljem svijeta koja vas podupire i jača vašu odlučnost.


Svi smo mi čuvari vrata. Stojimo ponosno kada drugi propituju naše poslovanje ili nas pitaju zašto radimo to što radimo. Imamo vjeru u snagu proizvoda, sposobnost poslovne prilike i promijene koju može donijeti životima ljudi.


Kada se suočite s teškim vremenima, zapamtite – previše ste radili da biste si dopustili poraz prije nego vam zakuca na vrata. Istinska vjera ima moć. Neprestano vjerujte u sebe i ono što radite, a vaše će poslovanje zauzvrat izdržati test vremena.


Zauvijek vaš,


Rex Maughan