A hit ereje

A legerősebb és a legbefolyásosabb ókori  mezopotámiai városok közül az egyik, amelyik a legerősebb és  legvédettebb volt, kimagaslott a többi közül. Az ütközet legnehezebb napjain egy ember állt őrt a kapunál hallgatva a kintről beszűrődő háború zsivaját. Az ő feladata az volt, hogy védje a kapukat abban az esetben ha a híresen erős falakat áttörnék. Azonban ő és az egész hadsereg biztos volt abban, hogy ez sosem fog megtörténni. Így hát azt a feladatot adta magának, hogy biztosítja a város lakóinak a kényelmét és biztonságát a falon belül.


Miközben  a háború tombolt, a falak megremegtek és zörögtek, izzadtságcseppek jelentek meg az ember homlokán. Napok és éjszakák teltek el  de a fal megingathatatlan volt. Habár sosem ismerné be, volt olyan pillanat, amikor nem volt biztos a fal erejében. Mindazonáltal továbbra is büszkén tartotta magát, hogy megmutassa nincs mitől félni.


A háború hetekig  tartott, de a meredek, magasodó falak  nem engedtek az ostromnak. A város a kitartás, az erő és a hit által volt védve.  A mély alapokra épült falak szilárdan álltak ellen az időről-időre bekövetkező támadásoknak. 


Csakúgy, mint az ókori város köré épített falakba, Te is időt, erőfeszítést és gondos fejlődést, tervezést és fejlesztést viszel az üzletedbe. Szenvedély és kemény munka fekszik minden egyes építőkőben. Ahogy a falnál a védőnek, úgy neked is olyan megingathatatlan üzletedbe vetett hittel kell rendelkezned, ami nem csak az idő próbáját állja ki, hanem az előtte álló kihívásokat is. A nehéz időkben szilárdan kell állnod és hinned kell az általad felépített üzleted erejében. 


Időről-időre kihívásokkal fogsz szembesülni, amelyek megkérdőjelezhetik a kitartásodat. Akár 4 évtizedes üzleti múlttal a Forever is kerülhet szembe kíhívásokkal. De a különbség a mi cégünk és a között, ami nem rendelkezik 40 éves múlttal, az az, hogy a mi erőnk a hitünkben rejlik. Ez a hit tesz minket erősebbé. A 40 üzletben töltött év bebizonyította, hogy világszerte több millióknak segítettünk a szebb kinézet jobb közérzet életérzés elsajátításában, köszönhetően a lenyűgöző termékeinknek és a nagylelkű üzleti lehetőségnek. Elkötelezett vezetőink, munkatársaink és az egész világra kiterjedő Forever családunk van azért, hogy támogasson Téged és megerősítsen az elhatározásodban.


Mi mindannyian a kapunál álló őrök vagyunk. Büszkén állunk, amikor az emberek megkérdőjelezik az üzletünket vagy amikor megkérdezik, hogy miért úgy csináljuk a dolgainkat ahogyan. Hiszünk a termékek erejében, a lehetőségben  és abban, hogy képesek vagyunk életeket megváltoztatni. 


A nehéz időkben emlékezz, hogy túl keményen dolgoztál ahhoz, hogy a kapu előtt feladd. Az igaz hitnek ereje van. Higgy magadban és abban, amit az üzletedben véghezviszel, így kiállod majd az idő próbáját.


Örök szeretettel, 

Rex Maughan