Puterea încrederii

Dintre cele mai puternice și influențe orașe antice din Mesopotamia, doar unul a rămas în picioare, nedistrus în lupte. În cele mai grele zile de război, un bărbat curajos a stat de gardă la porțile orașului, fiind martor la dezastrele bătăliei care aveau loc în preajma lui.


Rolul lui era să păzească zidurile falnice ale orașului în eventualitatea în care un atac al inamicilor le-ar fi dărâmat, chiar dacă atât el, cât și armata lui erau foarte încrezători că așa ceva era aproape imposibil. Și-a luat angajamentul de a proteja orașul cu orice preț și de a ține oamenii din el în siguranță.


Pe măsură ce războiul a avansat, zidurile au fost afectate și s-au prăbușit, iar sudoarea a început să curgă pe fruntea bărbatului. Zilele și nopțile războiului treceau și păreau interminabile. Deși nu ar recunoaște niciodată, au existat momente în care nu era sigur că acești pereți ar putea rezista. Cu toate acestea, a continuat să rămână acolo, viteaz și mândru, pentru a arăta celorlalți ca nimic nu este de nedepășit.


Războiul a durat săptămâni întregi, iar zidurile înalte și temeinice nu au cedat nici măcar o dată. Orașul a fost protejat datorită încrederii, curajului și puterii oamenilor. Construite pe fundații adânci, zidurile au rezistat atacurilor inamicilor în nenumărate rânduri.


Si voi puneți timp, efort și atenție în training-urile, planificarea și dezvoltarea afacerilor voastre. Pasiunea și munca intensă stau pe post de cărămidă pentru zidurile afacerilor voastre. La fel ca gardianul acelui oraș, trebuie să aveți o credință totală în puterea afacerilor voastre, nu doar că acestea vor trece testul timpului, dar și provocările care apar de-a lungul ei. Atunci când vă confruntați cu perioade mai grele în activitatea voastră, trebuie să stați drepți și să credeți în puterea a ceea ce voi ați construit.


De-a lungul timpului, veți înfrupta provocări care vă vor pune la îndoială tenacitatea. Chiar și după zeci de ani în business, Forever încă se confruntă cu astfel de provocări. Dar diferența dintre compania noastră și una care nu are o istorie de 40 de ani în spate este că a noastră este consolidată pe încredere. Această credință ne face pe toți mai puternici. Cu 40 de ani în business, avem o istorie bogată cu numeroase dovezi că am ajutat milioane de oameni din întreaga lume să arate și să se simtă mai bine, datorită produselor noastre uimitoare și a oportunității generoase de afacere.


Avem lideri și angajați devotați și o familie imensă de FBO în întreaga lume pentru a vă sprijini în activitatea voastră și a vă consolida încrederea.


Noi toți suntem gardianii acelei porți. Suntem curajoși și mândri când oamenii ne întreabă despre afacere sau de ce facem ceea ce facem. Avem încredere în puterea produselor și  afacerilor noastre și a vieților pe care le pot schimba.


Atunci când vă confruntați cu momente dificile, amintiți-vă mereu că ați muncit prea mult pentru a lăsa eșecul să câștige înainte ca măcar să fi luptat împotriva lui. Credința adevărată are putere. Continuați să credeți în voi și în ceea ce faceți și afacerile voastre vor rezista testului timpului.


Mereu al vostru,


Rex Maughan