Snaga dijeljenja

U našoj je prirodi dijeliti dobre stvari.


Razmislite kada ste posljednji put nekome preporučili dobar restoran, novi dućan ili iskustvo koje vas je oduševilo. Vjerojatno niste mogli dočekati da prijateljima otkrijete nešto novo, ispričate im o savršenom jelu koje ste probali, što ste kupili ili prepričate neki poseban događaj.


Dijeljenje je uvijek potaknuto emocijama – željom da drugima pružimo pozitivna iskustva, koja će biti odraz u zrcalu vlastite sreće koju želimo drugima; intrinzično je vezano za ideju o pomaganju drugima i jedan je od glavnih razloga zašto djeluje naše socijalno poslovanje. Upravo zato što želimo dijeliti stvari koje će pomoći drugima ili im pomoći da se osjećaju dobro, prirodno je da im želimo ponuditi proizvode koje i sami koristimo ili poslovnu priliku koja je promijenila naše živote na bolje.


Više od 40 godina rastemo jer volite naše proizvode i želite ih dijeliti s drugima. To je ujedno i temeljni ideal našeg poslovanja te glavni pokretač poslovnog modela koji koristimo:


Budite aktivni uz 4 CC


Koristite proizvode


Dijelite proizvode


Sponzorirajte svaki mjesec


Kvalificirajte se za sve poticaje


Dijeljenjem gradite snažnu bazu korisnika – tako nešto je ključno za rast zdravog Foreverovog poslovanja. Ljudi koji su strastveni kada su u pitanju naši proizvodi, koji se osjećaju i izgledaju bolje, dijeliti će svoju priču s drugima i takav tip pozitivnog dijeljenja postaje zarazan.


Razmislite koliko dijelite u vlastitom poslovanju, a pod time ne mislim samo na "jedan na jedan" prezentacije, pričam o pravom dijeljenju! Kada drugima dajete svoje vlastito iskustvo na iskren način, povezujete se na emocionalnoj razini. Autentični ste u svom nastojanju da im ispričate priču o stvarima koje volite i pomognete im, umjesto da im samo prodajete. Mislim da svi koji dijele osobna iskustva grade dublje veze, a pomažući drugima vaše poslovanje može imati samo uzlaznu putanju.


Nastavite dijeliti sve što volite u Foreveru – prirodno je!


Nastavite se smiješiti,


Gregg Maughan


 

Srodni proizvodi