A megosztás ereje

A megosztás ereje


 


A jellemünkből adódik , hogy jó dolgokat osztunk meg.


Gondolj arra, amikor legutóbb számoltál be valakinek egy jó étteremről, egy új üzletről vagy egy élményről, ami nagyon megfogott téged. Valószínűleg alig tudtad kivárni, hogy elmondd nekik, hogy lelkendezz azokról a dolgokról, amelyek az ételt, a vásárlást vagy az eseményt különlegesé tették.


A megosztást az érzelmek vezérlik – a vágy, hogy általa mások is pozitív tapasztalatokkal gazdagodjanak, örömöt és boldogságot nyújtanak, amelyek tükrözik a saját boldogságunkat. Ez szorosan kötődik ahhoz, hogy segítsünk másoknak és ez az egyik fő oka annak, hogy a közösségi vállalkozásunk működik. Mert szeretnénk megosztani mindazokat a dolgokat, amelyekről azt gondoljuk, hogy segíteni fognak másoknak vagy jól fogják tőle érezni magukat. Természetesen azt szeretnénk, hogy ők is élvezhessék az általunk szeretett termékeket, vagy azt az üzleti lehetőséget, ami megváltoztatta és jobbá tette az életünket.


Az, hogy negyven éve folyamatosan növekszünk, annak köszönhető, hogy mindannyian szeretitek a termékeinket, és él bennetek a vágy, hogy megosszátok azokat másokkal is.


Cégünk ezen alapeszménye az egyik üzleti modellünk öt fő vezérelvének:  


1. Légy 4cc-aktív!


2. Használd a termékeket!


3. Oszd meg a termékeket!


4. Szponzorálj minden hónapban!


5. Minősülj minden ösztönzőre


A megosztás által erős vásárlói kört is építesz. Ez nagyon fontos, hogy növekvő, egészséges Forever üzletet építs. Azok, akik szenvedéllyel vannak a termékeinkértakik mára élő példái a „szebb kinézet – jobb közérzet” elvének - azon lesznek, hogy megosszák tapasztalataikat másokkal és ez a fajta pozitív megosztás ragályossá válik.


Gondolj arra, te mennyiben alkalmazod a megosztás elvét saját üzletedben, és nem csak a személyes konzultációkra vagy üzleti prezentációkra gondolok, hanem az igazi megosztásra. Amikor hitelesen átadjátok egymásnak a személyes tapasztalataitokat érzelmileg összekapcsolódtok. A vágyad, hogy segíteni szeretnél nem csak eladni, hitelessé fog tenni. Úgy gondolom, ha saját tapasztalataidat osztod meg, mélyebb kapcsolatot építesz és azzal, hogy segítesz másoknak, az üzleted csak nőni fog.


Oszd meg mindazt, amiért szereted a Forevert – ez olyan természetes.


 


Mindig mosolyogj!


Gregg Maughan

Kapcsolódó termékek