Continuă să împărtășești

Stă în natura noastră să împărtășim lucrurile bune.


Gândește-te la ultima dată când ai recomandat unei persoane un restaurant bun, un magazin nou sau o experiență frumoasă. Probabil că abia ai așteptat să le povestești despre ele și să împărtășești lucrurile care au făcut ca mâncarea, cumpărăturile sau evenimentul respectiv să fie special.


Emoția este cea care ne face să împărtășim – este dorința ca ceilalți să aibă parte de aceleași experiențe pozitive și de a simți entuziasmul și bucuria pe care le-am trăit și noi. Este intrinsec legată de ideea de a-i ajuta pe alții și este unul dintre motivele principale pentru care afacerea noastră funcționează. Deoarece vrem să împărtășim lucruri despre care credem că îi ajută pe alții sau care îi vor face să se simtă bine. Ne dorim ca ei să se bucure de aceleași produse ori de oportunitatea de afacere care nouă ne-a schimbat viața în bine.


De peste 40 de ani, creștem pentru că fiecare dintre voi iubește produsele noastre și dorește să le prezinte și celorlalți. Există cinci lucruri în afacerea noastră care reprezintă și principalele motoare ale modelului nostru de business:


  1. Fii Activ cu 4 p.c.
  2. Folosește produsele
  3. Promovează produsele
  4. Sponsorizează în fiecare lună
  5. Califică-te la fiecare stimulent

Promovarea produselor este calea prin care îți construiești o rețea puternică de consumatori. Este un aspect esențial pentru creșterea unei afaceri Forever sănătoase. Oamenii care sunt pasionați de produsele noastre, care arată și se simt mai bine datorită lor merg și prezintă experiența lor cu acestea și altora. Acest tip de experiență tinde să devină contagios.


Gândește-te la cât de multe împărtășești în afacerea ta – și nu mă refer la prezentările 1 la 1 sau cele de business, ci la adevărata promovare. Atunci când vorbești despre produse din experiența personală, te conectezi emoțional cu ceilalți. Ești autentic în dorința de a le vorbi despre ceva ce iubești și de a-i ajuta, nu doar pentru a le vinde. Cred că dacă împartășești din experiența personală, construiești o legătură mai puternică, iar ajutându-i pe alții, afacerea ta doar va crește.


Continuă să împărtășești tot ce iubești la Forever –  e pur și simplu firesc.


Continuă să zâmbești,


Gregg Maughan

Related Products