Het Evolutieproces

Heb je ooit iemand horen vertellen; verstand komt met de Jaren? Wellicht ken je iemand die de wijsheid in pacht heeft,  of iemand met zoveel kennis dat je alleen maar kan hopen dat tijd je goed gezind is om die wijsheid te vergaren. Het is makkelijk een verband te leggen tussen tijd en wijsheid. Hoe meer tijd beschikbaar, des te meer tijd om kennis te vergaren. Echter ben ik van mening dat men pas over “slim” kan spreken,  wanneer men ook die kennis benut en tot actie over gaat. Het is niet voor niets dat de uitdrukking “Geen woorden maar daden!” zo vaak wordt gebruikt.

Het vieren van een 40-jarig jubileum betekent naar de buitenwereld dat wij ons vak verstaan. We weten inmiddels zeer veel over het produceren en oogsten van aloë vera, en de tijd heeft uitgewezen dat we een sterk Marketingplan hebben ontwikkeld. Dit zijn allemaal zaken waaruit blijkt dat onze kennis is gegroeid, maar om hierop te blijven hangen is juist zonde van al de energie die we hier al die jaren hebben ingestoken.

Waar we als bedrijf nog het meest “Forever Proud” op zijn, is het feit dat we niet alleen blijven teren op successen uit het verleden. Elk beetje wijsheid dat we vergaren, gebruiken we in het bedrijf. Door elke les die we leren maken we onszelf sterker. We zijn dankbaar voor alle successen die richting geven aan onze volgende stappen.

Onze productiemaatschappijen blijven ernaar streven vernieuwend te zijn. Ze hebben niet alleen geleerd van ervaringen uit het verleden, maar door continue kennis te vergaren, hebben ze ons sterker gemaakt tijdens onze reis. Het Excutive Team en business development teams, blijven streven naar vooruitgang in het marketingplan om ervoor te zorgen dat we modern blijven in onze beloningenstructuur, om zo blijvend waarde toe te voegen voor onze Forever Business Owners.

Verandering creëren en vooruitgang zijn alleen te realiseren als je de tijd neemt om terug te blikken en na te gaan wat je nu allemaal geleerd hebt, goed of slecht. Dit is niet alleen zo voor Forever, maar ook voor elk van jullie. Kun jij je eerste Chairman's Bonus check herinneren? Of hoe het voelde om te kwalificeren voor de Global Rally of Eagle Manager’s Retreat? Denk eraan hoe hard je gewerkt hebt om te kwalificeren voor de positie van Manager en hoe trots je was toen je er met de Managers pin voor beloond werd.In het geheugen gegrift staan de momenten dat iets niet lukte, waar je twijfelde aan jezelf, of moeilijke tijden die je dwongen om jezelf aan te passen. Dit zijn juist de momenten waardoor je groeit en je bepaalde zaken leert, wat anders niet gebeurd zou zijn. Er zijn twee wegen die je vervolgens kunt bewandelen naar aanleiding van wat je geleerd hebt: de weg van berusting, of die van evolutie.Wat we hiervan geleerd hebben, is dat we niet genoeg hebben aan onze 40 jaar ervaring. Het is gevaarlijk hier genoegen mee te nemen en daardoor te stagneren, en de mogelijkheid om al die mensen te helpen en om zich beter te laten voelen, hiermee op het spel te zetten. Natuurlijk hebben we geweldige tijden, successen en groei meegemaakt in ons verleden, maar hier houdt het niet op. In plaats daarvan, laten we ons juist bij Forever’s komende 40 jaar inspireren door dat wat we geleerd hebben. Ik kan jullie aanraden om hetzelfde te doen!

Forever Yours,
Rex Maughan