Az evolúció folyamata

Hallottad már valaha valakitől, hogy a bölcsesség egyenlő az idővel? Talán találkoztál is már olyan valakivel, aki „korához képest bölcs” volt, vagy olyannal, akinek a tudására vágytál.


Bátran párhuzamot vonhatunk az idő és a tudás között, a nyilvánvaló összefüggés miatt. A tanulásra fordított idő mindig megtérül. Mindenesetre, én úgy hiszem, hogy még a legbölcsebbek is csak annyira bölcsek, amennyi tudás a tetteikben tükröződik. Emiatt lett annyira sűrűn használatos kifejezés a köznyelvben, hogy „a tettek magukért beszélnek”.


Most, amikor a 40. születésnapunkat ünnepeljük, joggal érezhetjük úgy, hogy az iparágunkban, és az Aloe Vera termesztésben sokkal bölcsebbé váltunk és ennek következtében egy erős és az idő elteltével stabil, biztos alapokon nyugvó marketing tervet fejlesztettünk ki. Évről-évre nőtt a tudásunk, de ha csak ültünk volna a babérjainkon, akkor az az értékes évek elpazarlását jelenthette volna.


Az egyik legmeghatározóbb dolog, ami miatt „#ForeverProud” vagyok az az, hogy a Forever sosem tétlenkedett és folyamatosan az üzletbe fektette a megszerzett tudását. A bölcsesség minden darabját, amit megszereztünk, visszaültetjük a munkába. Minden lecke, amit megtanultunk, azt felhasználjuk, hogy erősebbek legyünk. Minden siker, amiért hálásak vagyunk, keretezi a következő előremutató lépéseinket.


A mi gyártási folyamataink és előállítási lehetőségeink arra késztetnek minket, hogy előre gondolkodóak maradjunk. Nem csak a múlt tapasztalataiból tanulhatunk, hanem folyamatosan az aktuális tudás megszerzése is mindig megerősített bennünket az előrelépésben. Vezetőségünk és az üzlet fejlesztéséért felelős csapat folyamatosan fejlesztik a marketing tervet, ezzel biztosítva, hogy modernek maradjunk a kompenzációs struktúránkban és előnyt szerezzünk, amely segít kihozni a Forever Üzleti Partnereknek magukból a maximumot.


A változások előidézése és az előrelépés csak akkor jöhet létre, ha időt szánsz arra, hogy visszatekintesz  és számba veszed mi az, amit tanultál és, hogy ez jó vagy rossz. Ez nem csak a Foreverre igaz, hanem egyenként rátok is. Emlékszel az első Chairman’s Bonus csekkedre? Emlékszel milyen érzés volt elérni a Global Rally-t vagy az Eagle Manager Retreat-et? Tekintsd át a Foreverben eddig eltöltött éveidet, milyen keményen dolgoztál azért, hogy megszerezd a Manager kitűzőt és gondolja arra a büszke pillanatra, amikor elismerték teljesítményedet.


Emlékezz azokra a pillanatokra amikor elbuktál, amikor megkérdőjelezted magad, amikor nehéz időkön mentél keresztül. Ezek azok a pillanatok, amelyek által bölcsebbé váltál és megtanították neked a saját magadról szóló leckét, amit e nélkül sosem tanultál volna meg. Két út van, amit megtehetsz a megszerzett bölcsességgel: megelégszel ennyivel, vagy kamatoztatod a megszerzett tudást, és fejlődsz.


Arra rájöttünk a 40 éves üzleti életben eltöltött idő alatt, hogy nem lehet megállni és pihenni. A stagnálás egy nagyon veszélyes út lehet és kockáztathatjuk ezzel annak a lehetőségét, hogy átadhassuk az embereknek a „szebb kinézet, jobb közérzet” életstílust. Persze hatalmas fejlesztéseket hajtottunk végre és hihetetlen sikerekkel gazdagítva fantasztikus időket éltünk meg, de nem állunk meg ennyinél, nem elégszünk meg ennyivel. Ehelyett, felhasználjuk azokat, amiket korábban már megtanultunk és ezáltal fogjuk inspirálni a következő 40 évben a Forevert. Arra biztatlak mindannyiotokat, hogy tegyetek ti is így!


 


Örök szeretettel,


Rex Maughan


CEO, Forever Living Products