Procesul evoluției

Ai auzit vreodată spunându-se că înțelepciunea vine odată cu timpul? Poate ai întâlnit pe cineva care era peste măsură de înțelept sau care stie atât de multe, încât ți-ai dori  și tu să fii ca el, dacă ai avea suficient timp la dispoziție.


Este simplu să vorbești despre timp și cunoștere, datorită legăturii evidente. Mai mult timp pentru a învăța înseamnă mai multă cunoaștere. Cu toate acestea, cred că și cei mai înțelepți oameni sunt buni la ceea ce fac atât timp cât pun cunoașterea în practică.  Din acest motiv,  “acțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele” este o expresie folosită atât de des.


Mulți oameni ar putea interpreta că celebrarea a 40 de ani în afacere ar putea înseamnă că am devenit mai înțelepți în industria noastră, în manufacturarea și recoltarea plantei de Aloe vera și chiar în dezvoltarea unui plan de marketing puternic, dovedit cu succes în timp. Sigur că am devenit din ce în ce mai conștienți de toate acestea de la un an la altul, dar să rămânem doar la această înțelepciune ar fi fost o pierdere a celor mai prețioși ani.


“Punem în acțiune fiecare strop de înțelepciune pe care îl dobândim. Folosim fiecare lecție pe care o învățăm pentru a deveni mai puternici. Fiecare succes pentru care suntem recunoscători este o bază solidă pentru următorii noștri pași.”


Unul dintre lucrurile de care sunt pe deplin #ForeverProud  în ceea ce privește compania este că nu ne-am mulțumit niciodata doar cu succesele pe care le-am dobândit în trecut. Punem în acțiune fiecare strop de înțelepciune pe care îl dobândim. Folosim fiecare lecție pe care o învățăm pentru a deveni mai puternici. Fiecare succes pentru care suntem recunoscători este o bază solidă pentru următorii noștri pași.


Centrele noastre de producție și manufacturare se străduiesc mereu să fie cu un pas înaintea tuturor și să gândească în viitor. Nu doar că învață mereu din experiențele trecute, dar știu că aprofundarea cunoașterii în domeniul lor îi face mai puternici pe măsură ce mergem mai departe. Echipele noastre de dezvoltare a afacerii și aripa executivă a companiei continuă să facă progrese în Planul de Marketing, pentru a se asigura că ne adaptăm structura de compensare epocii moderne și că adăugăm beneficii sau facem schimbări în folosul Forever Business Ownerilor.


Crearea schimbării și avansarea pot avea loc dacă vă luați puțin timp să reflectați la ce ați învățat în trecut – bun sau rău. Acest lucru nu este valabil doar pentru Forever, ci pentru fiecare dintre voi. Vă amintiți primul vostru cec Chairman’s Bonus? Dar cum a fost când v-ați calificat la Raliul Global sau Eagle Manager’s Retreat? Gândîți-vă la voi, la cât de mult ați muncit să obțineți insigna de Manager și la cât de mândri ați fost în momentul în care vi s-a recunoscut această performanță.


Aceste momente au devenit posibile și datorită celor în care ați eșuat, în care v-ați îndoit de capacitățile voastre, în care ați fost copleșiți de momente dificile. Acestea sunt momente care v-au făcut mai înțelepți și v-au învățat lecții despre voi pe care altfel nu le-ați fi putut învăța niciodată. Sunt două drumuri pe care o puteți lua atunci când dobandiți înțelepciune: calea automulțumirii ori cea a evoluției.


 


Așa cum am ajuns să realizăm, nu ne putem mulțumi doar cu ce am obținut în cei 40 de ani de Forever. Să stagnăm în afacere ar fi un drum periculos și ar pune în pericol abilitatea noastră de a ajuta oamenii din întreaga lume să arate și să se simtă mai bine. Cu siguranță, ne-am bucurat de momente fantastice, evoluții și succese memorabile în trecut, dar nu ne oprim. Vom folosi ceea ce am învățat pentru a inspiră următorii 40 de ani Forever. Vă încurajez să faceți la fel!


Mereu al vostru,


Rex Maughan