The geheim van success

Ik werk graag met de goede vrienden die ik bij Forever heb, of dit nu collega’s zijn wereldwijd, een Country manager, een FBO of iemand van het Global Leadership Team. Dit zijn belangrijke en krachtige relaties  voor mij welke hebben bijgedragen aan het vormen van onze organisatie. In feite hebben wij net een paar dagen goed vergaderd hier op het hoofdkantoor met onze EGLT. Rolf en Dominique, John en Jayne en Bheki en Gabi heeft ons geholpen om een ​​aantal beslissingen te nemen en gaven ons een aantal adviezen over de plannen die wij hebben voor de toekomst.


Wat een unieke kans voor ons, dat wij de mogelijkheid hebben onze ideeën voor te houden aan de beste netwerkers ter wereld, niet alleen in ons bedrijf maar in onze industrie. Zoals ik al zei, wij waarderen deze relaties en zijn dankbaar voor hun voorbeeld functie en bereidwilligheid om hun tijd en kennis met ons te delen. Al onze leiders zijn opvallend toegewijd aan onze toekomst en de manier waarop wij werken.

Gedurende onze gesprekken werden wij steeds meer overtuigd dat, ondanks dat wij het goed doen en wereldwijd nieuwe records vestigen, er nog zoveel meer te doen is. De potentie voor Forever is ongekend en wij moeten ons allemaal realiseren dat wij slechts het topje van de ijsberg raken van ons wereldwijde marktaandeel. Wij hebben een uitzonderlijk en royaal marketingplan en wij hebben een bewezen pure en effectieve productlijn.  Ik zou niet weten waarom ieder huishouden wereldwijd niet hiervan zou kunnen profiteren. Als u het op deze manier bekijkt, hebben wij nog veel te doen!

Veel mensen zoeken naar de sleutel tot succes wanneer zij toetreden tot onze organisatie. Zij spreken met onze leiders, nemen deel aan en bekijken al onze trainingen, alles om te ontdekken wat nou DE sleutel is naar succes. Wat is het geheim? Ik denk dat u dat allen inmiddels weet, er is geen  sleutel!
 


In feite zijn onze meest succesvolle leiders, zij die snel een uitgebreid en duurzaam netwerk hebben opgebouwd door onze fundamentele processen ook gelijk over te brengen aan nieuwe FBO’s. Verkoop de producten. Wordt een met het product, word een product van het product. Introduceer iedere maand twee mensen aan deze mogelijkheid en leer hen hetzelfde te doen, enzovoort, enzovoort. Het is niet moeilijk. Eigenlijk is onze eenvoud een van onze mooiste aspecten. Maar deze eenvoudige stappen dienen consequent genomen te worden.

Ik zat naast Rex tijdens de Forever Experience vorige maand in Scottsdale toen hij naar mij leunde en zei “Ik ben net zo enthousiast als 40 jaar geleden toen wij dit bedrijf begonnen!”. Ik ben het 100% met hem eens. Onze potentie om te groeien is enorm!

Ik geloof oprecht (en onze wereldwijde leiders zijn dat met mij eens) dat met toewijding aan consequent zijn, wij onze verkopen kunnen verdubbelen.

Ik verheug mij u te zien in Dubai!

Keep Smiling, 

Gregg Maughan
President, Forever Living Products