Тайната на успеха

Обожавам да работя със страхотните си приятели във Форевър – били те служители от офисите ни по света, управляващи директори, собственици на Форевър бизнес или членове на Глобалния ни лидерски екип. Това са важни и крепки взаимоотношения, които ценя високо и които са допринесли за оформянето на компанията ни такава, каквато е днес.


Наскоро в централния офис на Форевър в Аризона имахме неколкодневни срещи с нашия Изпълнителен глобален лидерски екип. Ролф и Доминик, Джон и Джейн, Беки и Габи ни помогнаха да вземем някои решения и ни дадоха съвети по отношение на плановете ни за бъдещето.


Фантастично е да имаме възможност да чуем мнението и идеите на най-добрите мрежовици в света – не само в нашата компания, но и в цялата ни индустрия. Както вече казах, високо ценим тези взаимоотношения и сме им благодарни за примера и за желанието им да отделят от времето и таланта си. Форевър е уникална в това отношение, повярвайте ми! Всички наши лидери са забележително ангажирани с бъдещето на компанията и с начина, по който работим.


В разговорите си все повече се убеждавахме, че макар глобалното ни семейство да се справя отлично и да поставя нови рекорди по света, има още толкова много за вършене. Графиките са тесни за потенциала на Форевър и ние, всички ние, трябва да осъзнаем, че едва сме се докоснали до мъничка частица от всичко, което е възможно да постигнем на световния пазар. Предлагаме изключително щедър и справедлив маркетингов план и доказали се, чисти и ефикасни продукти. Не виждам причина защо всяко домакинство по света да не се възползва от тях. Като погледнете така на нещата, разбирате колко много работа имаме още!


Мнозина от включващите се в бизнеса търсят ключа към успеха. Говорят с лидерите ни, участват и гледат всички обучения, до които могат да се доберат, за да се опитат да открият онова ЕДИНСТВЕНО нещо, което ще им гарантира успех. Каква е тайната? Мисля, че повечето от вас вече са разбрали, че тайна няма.


Всъщност най-успешните ни лидери и онези, които бързо са си изградили голям, устойчив бизнес, са го постигнали чрез копиране на все същите основни действия, които представяме на всеки нов собственик на Форевър бизнес от самото начало. Продавай продуктите. Превърни се в продукт на продуктите. Спонсорирай по двама нови човека месечно и ги учи да правят същото. И отново, и отново. Не е сложно. Всъщност едно от най-хубавите неща в бизнеса ни е именно простотата. Но тези простички неща трябва да се правят ПОСТОЯННО.


Миналия месец седях до Рекс по време на Форевър преживяването, както наричаме обиколката и обученията в централния ни офис в Скотсдейл, и той се наведе към мен и каза: „Днес се вълнувах също толкова, колкото и преди 40 години, когато стартирахме бизнеса!“ Съгласен съм на 100%. В момента потенциалът ни за растеж е невероятен!


Искрено вярвам (и лидерите ни по цял свят също са съгласни), че с всеотдайност, постоянство и последователни действия можем да удвоим бизнеса си.


С нетърпение очаквам да ви видя в Дубай!


Не спирайте да се усмихвате,


Грег Моън
Президент на Форевър Ливинг Продъктс

Свързани продукти