A siker titka

Nagyon szeretek együttműködni a Forevernél dolgozó kiváló barátaimmal, legyen szó a világ különböző részein munkálkodó belső munkatársakról, ország igazgatóról, Forever Üzleti Partnerről vagy a Global Leadership Team tagjairól. Tartalmas és erős kapcsolatok ezek, melyeket nagyra értékelek. Ezek segítettek azzá alakítani ezt a vállalatot, amit ma láthatunk.


Nemrég fejeztünk be egy néhány napos, nagyszerű találkozót itt a Home Office-ban az Executive Global Leadership Team tagjaival. John, Jayne, Bheki és Gabi segítettek meghozni néhány fontos döntést, és tanácsokat adtak a jövőre vonatkozó terveinkhez.


Kivételes lehetőség, hogy valóra válthatjuk olyan emberek nagyszerű ötleteit, akik nem csak a cégünkön belül, de az egész iparágban a világ legjobbjainak számítanak. Ahogyan mondtam, ezek a kapcsolatok rengeteget jelentenek nekünk, hálásak vagyunk a felmutatott példáért és azért, hogy hajlandók ránk áldozni az idejükből és tehetségükből. A Forever e tekintetben egészen kivételes vállalat, higgyétek el! Az összes vezetőnk erősen elkötelezett a Forever jövője, és az üzletépítés iránt.  


Beszélgetéseink során egyre jobban megbizonyosodunk arról, hogy noha nagyszerűen dolgozunk, és világszerte új rekordokat állítunk fel, még mindig rengeteg a tennivaló. A Foreverben rejlő esélyek túlmutatnak mindenféle táblázatokon. Fel kell ismernünk, hogy globális piaci lehetőségeinknek még mindig csak a felszínét érintjük! Kivételesen nagyvonalú és igazságos marketing tervünk van, termékskálánk pedig már bizonyított. Nem látom semmi okát annak, termékeink miért ne lehetnének jelen a világ minden otthonában, hogy bárki használhassa és élvezhesse azokat. Ha ilyen irányból közelítjük meg a dolgot, valóban rengeteg még a teendőnk!


Sok ember, amikor belekezd ebbe az üzletbe, keresi a kulcsot a sikerhez. Beszélnek a vezetőinkkel, elmennek az összes képzésre, meghallgatják valamennyi elérhető előadást, hogy megpróbálják megfejteni, mi lehet az az EGY dolog, ami sikeressé teheti őket. Mi lehet a titok? Gondolom, már mindannyian sejtitek, a titok nem létezik.


Legsikeresebb vezetőink, és azok, akik gyorsan építettek fel hatalmas, fenntartható üzletet, valójában úgy értek el sikert, hogy lemásolták pontosan azokat az alapvető eljárásokat, viselkedési formákat, amelyeket minden egyes Forever Üzleti Partnernek bemutatunk már a legelején. Először is értékesítsd kicsiben a terméket! Azonosulj vele, légy hiteles! Minden hónapban vezess be két új embert a lehetőségbe, és tanítsd meg őket arra, hogy ugyanezt tegyék. És így tovább, és így tovább... Ez nem bonyolult. Ami azt illeti, az üzletünk egyik legcsodálatosabb része az egyszerűség.  Azonban ezeket az egyszerű dolgokat KÖVETKEZETESEN kell alkalmaznunk.


Rex mellett ültem a múlt hónapban, Scottsdale-ben tartott Forever Experience alatt. Egyszer csak Rex odahajolt hozzám és ezt mondta: „Ma ugyanolyan izgatott vagyok, mint negyven évvel ezelőtt, amikor elindítottuk ezt az üzletet!” Ezzel száz százalékig egyetértek. A növekedésre való lehetőségünk most hihetetlen!


Őszintén hiszek abban (és a vezetőink világszerte így vannak vele), hogy ha következetesen, elkötelezetten dolgozunk, megduplázhatjuk az eladásainkat.


Alig várom már, hogy találkozzunk Dubajban!


 


Mosolyogjatok!


Gregg Maughan


Elnök, Forever Living Products