Tajna uspeha

Volim da sarađujem sa mojim izvanrednim prijateljima koji rade u Foreveru, bilo da se radi o kolegi koji radi u bilo kom delu sveta, državnom direktoru, Forever poslovnom saradniku ili članu Global Leadership Team-a. To su značajni i jaki kontakti, koje jako cenim. Oni su mi pomogli da oblikujem svoje preduzetništvo i da ono izgleda tako kao što ga danas vidimo. Nedavno smo ovde u Home Offce-u završili vanredni sastanak koji je trajao par dana, sa članovima Executive Leadership Team-a. Rolf i Dominique, John i Jayne, Bheki i Gabi su mi pomogli u donošenju par važnih odluka i dali mi savete za planove koji se odnose na budućnost.  

Izuzetna mogućnost je to što možemo da realizujemo fantastične ideje onih ljudi koji se smatraju najboljima u ovoj industriskoj grani i to ne samo u našoj frmi već i u celom svetu. Kao što sam i rekao, ovi kontakti nam mnogo znače, zahvalni smo im na pružanju prim-era i na tome što su spremni da odvoje deo svog vremena i svog talenta zbog nas. Verujte da je Forever u ovom pogledu zaista izuzetno preduzetništvo! Svi naši lideri su jako privrženi Foreveru i budućnosti gradnje biznisa.

Za vreme našeg razgovora uverili smo se u to da iako fantastično radimo i postavljamo nove rekorde u svetu, još uvek možemo puno toga da učinimo. Šanse koje se kriju u Foreveru su izvan svih šablona. Treba da priznamo da još uvek samo dodirujemo površinu mogućnosti na globalnom tržištu! Imamo izuzetno velikodušan i stvaran marketinški plan, dok su se naše skale proiz-voda već dokazale. Ne vidim nikakav razlog zbog koga se naši proizvodi ne bi mogli nalaziti u svakom domu širom sveta, da bilo ko može da ih koristi i uživa u njima. Ako iz tog ugla sagledamo stvar, onda u stvari, još puno toga treba da se radi! 

Veliki broj ljudi, kada počne da se bavi ovim poslom, traži ključ za uspeh. Pričaju sa svojim mentorima, posećuju sve obuke, poslušaju par dostupnih predavanja, pa probavaju da dokuče koja je to JEDNA stvar koja ih čini uspešnima. Šta može biti tajna? Pretpostavljam da svi već naslućujete: tajna ne postoji

Najuspešniji lideri i oni koji velikom brzinom grade ogroman i održiv biznis su u stvari postali uspešni, tako što su kopirali „tačno“ one osnovne procedure i forme ponašanja koje smo svakom Forever poslovnom saradniku pokazali već na samom početku. Za početak krenite sa prodajom proizvoda. Postanite proizvod proizvoda. Svakog meseca uvedite po dva nova čoveka u ovu mogućnost i naučite ih da rade isto. I tako  dalje i tako dalje... To nije komplikovano. Zapravo, jedan od najboljih delova našeg biznisa je jednostavnost. Ali ove jednostavne navike treba da primenjujemo DOSLEDNO.

Prošlog meseca sam, za vreme Forever Experience u  Scottsdale-u, sedeo pored Rexa. U jednom trenutku Rex se nagnuo prema meni i rekao: „Danas sam isto tako uzbuđen kao i pre četrdeset godina kada smo pokrenuli ovaj biznis!“  Sa ovim se slažem stopostotno. Naša mogućnost za porast je sada neverovatna! 

Iskreno verujem u to (kao i naši lideri širom sveta) da ako radimo dosledno i privrženo, možemo da dupliramo našu prodaju.

Jedva čekam da se sretnemo u Dubaiju!

Budite uvek nasmejani,

Gregg Maughan
Predsednik, Forever Living Products