Secretul succesului

Iubesc să lucrez cu prietenii minunaţi pe care îi am în Forever – indiferent că este vorba despre un membru al staff-ului din oricare colţ al lumii, un Country Manager, FBO sau membru al Global Leadership Team. Sunt relaţii puternice şi pline de sens pe care le apreciez enorm şi care au adus compania la nivelul la care se află astăzi.


 


De fapt, tocmai am încheiat aici, la Sediul Central, câteva zile de întâlniri cu membrii GLT. Rolf & Dominique, John & Jayne şi Bheki & Gabi ne-au ajutat să luăm anumite decizii şi ne-au dat câteva sfaturi despre planurile noastre de viitor.


 


Este o oportunitate incredibilă pentru noi să adunăm aceste idei extraordinare de la cei mai buni networkeri din lume, nu doar din compania noastră, ci din întreaga industrie pe care o reprezentăm. Aşa cum vă spuneam, iubim aceste relaţii şi le suntem recunoscători acestor oameni pentru exemplul pe care ni-l dau şi pentru disponibilitatea lor de a împărţi cu noi din timpul şi talentul lor. Asta conferă unicitate companiei, credeţi-mă! Toţi liderii noştri sunt devotaţi viitorului Forever şi modului în care îşi construiesc afacerea.


 


În timpul conversaţiilor noastre ne-am convins tot mai mult că, deşi afacerea merge excelent şi stabilim noi recorduri peste tot în lume, mai sunt încă multe lucruri pe care le putem realiza. Potenţialul Forever este nelimitat şi trebuie să conştientizăm cu toţii că am atins abia suprafaţa potenţialului nostru la nivel global. Avem un plan de marketing incredibil de generos şi de corect şi de asemenea o gamă de produse pure, benefice, de o calitate dovedită. Nu văd niciun motiv pentru care să nu beneficieze de ele orice om din această lume. Dacă priviţi lucrurile din această perspectivă, e clar că avem mult de lucru.


 


Mulţi oameni, atunci când intră în afacerea noastră, caută secretul succesului. Discută cu liderii, participă şi ascultă toate training-urile la care au acces în încercarea de a descoperi acel UNIC lucru care le va aduce succesul. Care este secretul? Sunt sigur că mulţi dintre voi ştiu deja că secretul este că nu există niciun secret.


 


De fapt, liderii noştri cei mai de succes şi cei care au construit rapid afaceri uriaşe şi stabile au reuşit acest lucru multiplicând aceleaşi principii de bază pe care le transmitem tuturor FBO chiar de la început. Recomandaţi produsele. Deveniţi un produs al produselor. Aduceţi doi oameni noi în fiecare lună în afacere şi învăţaţi-i să procedeze la fel. Şi tot aşa. Nu e deloc complicat. Unul dintre cele mai frumoase aspecte ale afacerii noastre este tocmai simplitatea. Dar aceste obiceiuri simple trebuie făcute cu CONSECVENŢĂ.


 


Stăteam lângă Rex la ultima întâlnire Forever Experience de luna trecută, din Scottsdale, când el s-a aplecat spre mine şi mi-a spus: „Sunt la fel de încântat astăzi cum eram cu 40 de ani în urmă, când am început afacerea!”. Sunt 100% de acord. Potenţialul nostru de creştere este incredibil.


 


Cred cu tărie (şi liderii noştri din întreaga lume sunt de acord cu mine) că, prin devotament şi consecvenţă, ne putem dubla vânzările.


 


Abia aştept să vă revăd în Dubai!


 


Continuaţi să zâmbiţi,


Gregg Maughan


Preşedinte Forever Living Products International