De Geheimen van Succes

Een snelle Google zoekopdracht met de term “de geheimen van succes” levert miljoenen resultaten. Waarom vinden wij het verhaal van succesvolle mensen en hun weg hier naar toe zo interessant dat wij hier altijd met veel enthousiasme meer over willen leren? Veel van de gevonden Google resultaten vertellen dat er een aantal kenmerken zijn die succesvolle mensen gemeen hebben. Deze kenmerken gaan meestal over iemands mindset en niet over waar je geboren bent of tot welke kansen je toegang hebt gehad. Dit doet mij denken aan één van mijn favoriete citaten van Henry Ford: 

 

“Whether you think you can or think you can’t – you’re right”.  - Henry Ford

 

Eén van de vragen over succes die het meest aan mij wordt gesteld is “wat zijn de geheimen van succes in onze business?” Ik denk dat dit een heel logische vraag is – wij zien anderen slagen en willen graag begrijpen wat tot deze prestaties heeft geleid zodat we dit na kunnen doen. 

 

In gesprekken met leiders van over de hele wereld zijn er altijd een paar overeenkomsten. De meest prominente overeenkomst is de mindset van deze mensen. Behalve de mindset zijn er nog een paar eigenschappen die hetzelfde zijn. Ik weet niet of ik deze adviezen “GEHEIMEN” zou noemen, maar het zijn belangrijke stappen naar succes in onze business: 

 

  1. Bouw aan een solide klantenbestand die regelmatig vervolg aankopen doet. Werk hier aan door middel van perfecte opvolging en een uitstekende klantenservice.
  2. Gebruik de producten.
  3. Wees 4CC actief en laat aan uw downline zien hoe zij hetzelfde kunnen doen. 
  4. Sponsor elke maand nieuwe FBO’s. 
  5. Werk hard en doe uw best om voor elke incentive te kwalificeren. Deze zijn er om u te begeleiden terwijl u aan uw business bouwt. Werk er aan om te kwalificeren voor alle posities waar u een pin voor ontvangt: Eagle Manager, Global Rally, Chairman’s Bonus en alle lokale incentives zijn bedacht om u uit te dagen en om u te belonen voor uw harde werk. 

 

Het maakt een verschil als u er naar streeft om al deze onderdelen van uw business goed te ondersteunen. Zelfs als u niet goed bent in maar één van deze onderdelen kan dit al het verschil maken tussen ongelooflijk succes en een minimale opbrengst van uw kostbare tijd en investering.  

 

Het klopt dat er geen zilveren kogel naar succes bestaat en hard werken altijd noodzakelijk is – maar Forever is gebouwd op een bewezen plan. 

 

Forever is gebouwd op het principe dat iedereen zijn doelen kan bereiken als je bereidt bent om hard te werken en het marketingplan als kompas gebruikt. 

 

Hebben we het niet ontzettend goed getroffen dat succesvol met Forever zijn geen geheimen kent? 


Forever Yours,

Rex Maughan
CEO, Forever Living Products 

Gerelateerde Producten