Пътят напред

Винаги, когато сядам да пиша последното си обръщение за годината, ми е трудно да не попадна в капана на това да го превърна в списък с постиженията и успехите от изминалите дванайсет месеца. 2016-а беше страхотна за нас и всички можем да се гордеем с факта, че бе поредната година на растеж в най-различни аспекти на бизнеса. Никога няма да приемем успеха за даденост, знаем колко много работа и жертви са нужни за изграждане на вашето Форевър бъдеще и сме благодарни на всеки един от вас.   

Но ми се иска да отделя един миг, за да ви представя нашата визия за бъдещето, вместо да прославям миналото. От доста време сме в този бизнес и през годините сме разбрали, че човек винаги трябва да е нащрек и да е много дисциплиниран в посланията и фокуса си, ако иска да е в крак с текущия пазар, преситен от конкуренция и твърде много разсейваща шумотевица. 

Абсолютно задължително е да оставаме верни на ключовото си послание. Форевър като компания винаги се е стараела към чистота и простота. Какво означава това за вас? Че ще продължавате да виждате как работим усилено за усъвършенстване на продуктите чрез осъвременяване и подобряване на съставките им. Ще станете свидетели и на още важни инвестиции и иновации в производствените ни процеси, в политиките и маркетинговия ни план, които ще опростят бизнеса и начина, по който работите.  
В САЩ преминахме през уникален политически процес и бяхме засипани от медийни и политически сурогати и техните така наречени „теми за разговор“ – списък с предварително определени ключови точки, върху които кампанията се съсредоточава и към които се придържа. Затова реших и аз да ви отнема минутка, за да напомня на всички наши собственици на Форевър бизнес и служители кои са „темите за разговор“ на Форевър. За целта ги разпределих в пет основни категории, пет уникални плюса на нашата компания, които мислим, че
ще ви помогнат по-ползотворно да обяснявате кои сме ние.


 1. Работим от 1978 г. Не сме идеални, но сме наясно как да постигаме успех и през всички тези години сме доказали, че сме достатъчно дисциплинирани като компания, за да взимаме правилните решения.
   
 2. Нашето алое е най-доброто. То е чисто, доказало се и полезно. Контролираме всяка стъпка от създаването на продуктите и затова знаем точно колко алое има във всеки от тях и колко ефикасно е то.
   
 3. Имаме напълно затворен цикъл на производство. Толкова вярваме в това, което правим, че купихме и реинвестирахме във всяка брънка от веригата на доставки, за да можем да контролираме цената, качеството и наличностите. Ние дори притежаваме земята, върху която расте нашето алое, а хората, които се грижат за него и го берат, работят за семейството на Форевър. Не продаваме продукти, произведени от някой друг, върху които сме сложили своите етикети. Всеки един е изцяло наш – от растението до продукта и до вас.
   
 4. Изпитан маркетингов план. Планът ни за възнаграждения и премии е издържал изпитанията на времето при всякакви пазарни условия. Ние не експериментираме!
   
 5. Доказало се ръководство. Служителите ни по света непрекъснато демонстрират, че са мотивирани от дългосрочното благополучие на Форевър и осъзнават, че техният успех зависи от способността ни да създаваме печеливша среда за всеки собственик на Форевър бизнес и всеки клиент. 

Надявам се, че това ще ви помогне да „разберете какво си мислим“. Толкова много се гордея с всеки един от вас и за мен е особено вълнуващ фактът, че сме свързани в съвместното изграждане на нещо много специално.


Пожелавам ви прекрасна Коледа и радостни празнични дни. Не пропускайте да се свържете с любимите си хора, а може би дори и с не толкова любимите!Завинаги ваш,


Рекс Моън

Свързани продукти