Az előttünk álló út

Akárhányszor leülök, hogy megírjam az év utolsó köszöntőjét, figyelnem kell arra, hogy ne essek bele abba a csapdába, hogy listát készítsek az elmúlt tizenkét hónap eredményeiről.


2016 nagyszerű év volt mindannyiunk számára, és büszkék lehetünk arra, hogy egy újabb évünk telt el - az üzlet sok aspektusában - növekedésben. A sikert soha nem fogjuk evidensnek venni, és tudjuk, hogy a kemény munka és a megelégedettség az, ami előre viszi a Forevert, szavatolja a jövőjét. Nagy hálával tartozunk nektek!


Egy pillanat erejéig mégis szeretném megragadni az alkalmat arra, hogy ünnepeljük a múltat, mielőtt a víziónkat fogalmazom meg. Hosszú utunk során megtanultuk, hogy figyelmesen és fegyelmezetten kell kezelni az „üzenetünket”. Neked is összpontosítanod kell annak érdekében, hogy naprakész legyél azon a piacon, amelyen óriási a verseny, és túl sok a háttérzaj, ami elterelheti a figyelmed.


A Forever, mint vállalat mindig is ragaszkodott az alapelvéhez: „Tisztán és egyszerűen”. Mit is jelent ez számotokra? Azt jelenti, hogy továbbra is azt fogjátok tapasztalni, hogy keményen dolgozunk a termékeink fejlesztésén azok összetevőinek aktualizálásával és fejlesztésével. További jelentős befektetések és innovációk várhatóak a termelési folyamatainkban, üzletpolitikánkban és a marketingtervben. Csupa olyan változás, ami egyszerűsíti az üzleteteket, és a módot, ahogyan azt építenetek kell.


Egy perc erejéig szeretném emlékeztetni a Forever összes Üzleti Partnerét és alkalmazottját a Forever alaptémáira. Segítségképpen öt fő kategóriát mutatok, amelyek segítségetekre lehetnek abban, hogy hatékonyan magyarázzátok el másoknak, pontosan kik is vagyunk.


  1. 1978 óta létezik a vállalat. Nem vagyunk tökéletesek, de megértettük, hogyan legyünk sikeresek, és bebizonyítottuk, hogy elég fegyelmezettek vagyunk ahhoz, hogy hosszú távra szóló, helyes döntéseket hozzunk vállalati szinten.

 


  1. A mi aloénk a legeslegjobb. Tiszta, bizonyított, jótékony hatású. Ellenőrizzük a teljes folyamatot, ezért tudjuk, mennyi aloét tartalmaz minden egyes termékünk, és mennyire hatékony ez az összetevő.

 


  1. Vertikálisan integráltak vagyunk. Hiszünk abban, amit teszünk, ezért befektettünk a teljes ellátóláncba annak érdekében, hogy a mi kezünkben legyen a kontroll az ár, a minőség és az értékesíthető mennyiség felett. A mi tulajdonunkban van maga a termőföld, amelyre az aloét ültetjük, és a mi alkalmazottaink azok az emberek, akik a termesztési munkát végzik a Forever családjának. Nem értékesítjük mások termékeit a címkénkkel - minden valóban a miénk a növénytől a termékig.

 


  1. Bizonyított marketing terv. Bónuszfizetési és javadalmazási rendszerünk kiállta az idő próbáját minden piaci körülmény között. Nem kísérletezgetünk!

 


  1. Bizonyított vezetőség. Alkalmazottaink világszerte tisztában vannak azzal, hogy a sikerünk azon is múlik, hogy segítségükkel gyümölcsöző környezetet építünk minden Forever Üzleti Partnerünk részére a világon mindenhol.

Remélem, ez segített abban, hogy megértsétek, mire gondolunk. Nagyon büszke vagyok rátok, és annyira lelkesítő, hogy közösen felépítünk valami nagyon különlegeset!


 


Csodálatos Karácsonyt és Boldog Ünnepeket kívánok Nektek! Mindenképp szenteljetek időt arra, hogy segítsetek azoknak, akiket szerettek, sőt azoknak is, akiket talán nem.


 


Örök szeretettel:
Rex Maughan

Kapcsolódó termékek