Direcţia: înainte

De fiecare dată când mă aşez să scriu ultimul mesaj al anului, e greu să nu cad în capcana de a transforma totul într-o listă a realizărilor din cele douăsprezece luni care se încheie.


 


2016 a fost un an extraordinar pentru noi şi putem fi mândri de încă un an de creştere în multe aspecte ale afacerii. Nu vom considera niciodată că succesul ni se cuvine şi suntem conştienţi de munca susţinută şisacrificiile care stau la baza construirii viitorului Forever. Iar pentru acest lucru vă suntem recunoscători tuturor.


 


Dar aş vrea acum, în loc să rememorăm trecutul, să vă prezint viziunea noastră pentru viitor. Avem destulă experienţă şi am învăţat de-a lungul anilor că trebuie să fii atent şi disciplinat în transmiterea mesajelor şi totodată concentrat să-ţi păstrezi supremaţia pe o piaţă în care concurenţa este acerbă şi distracţiile zgomotoase prea multe.


 


Este esenţial să rămânem fideli mesajului nostru de bază. Forever s-a străduit întotdeauna să fie Pur şi Simplu. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că ne veţi vedea în continuare muncind din greu pentru a îmbunătăţi produsele, prin alegerea celor mai bune ingrediente. Înseamnă că vom continua să facem investiţii şi să aducem inovaţii în procesele noastre de fabricaţie, în politicile şi planul nostru de marketing, cu scopul de a simplifica afacerea şi munca voastră.


 


Tocmai s-a încheiat, în Statele Unite, o perioadă de intense frământări politice în care am fost expuşi, pe toate canalele media, la o mulţime de mesaje prezentate cu titlul de „puncte de discuţie” – o listă a subiectelor importante decise în campanie şi de la care nu s-a făcut rabat. M-am gândit să mă opresc un minut pentru a le reaminti tuturor Forever Business Owner-ilor şi staff-ului subiectele de interes Forever. Pentru a reuşi în acest demers, le-am împărţit în cinci categorii principale, cinci argumente unice de vânzare ale companiei noastre care suntem convinşi că vă vor ajuta să explicaţi mai clar cine suntem noi.


 


1. În afacere din 1978. Nu suntem perfecţi, dar înţelegem cum trebuie să fii ca să ai succes şi am dovedit că suntem suficient de disciplinaţi, ca şi companie, pentru a lua deciziile corecte de-a lungul timpului.


 


2. Aloe vera cultivată şi prelucrată de noi este cea mai bună. Este pură şi are beneficii dovedite pentru fiecare. Controlăm întregul proces, aşa că ştim exact cât gel de aloe este în fiecare produs şi cât de eficace este planta.


 


3. Suntem integraţi vertical. Credem suficient de mult în ceea ce facem şi de aceea am cumpărat întregul lanţ de producţie şi distribuţie şi am investit în el, pentru a controla preţul, calitatea şi disponibilitatea. Deţinem chiar şi terenurile pe care este cultivată planta, iar oamenii care o recoltează lucrează pentru familia Forever. Nu vindem produsele altcuiva cu eticheta noastră pe ele. Sunt ale noastre, conform principiului „de la plantă la produs, pentru tine.”


 


4. Plan de Marketing dovedit. Planul nostru de recompensare a trecut testul timpului şi al condiţiilor pieţei. Nu facem experimente!


 


5. Leadership dovedit. Angajaţii noştri din întreaga lume au demonstrat de nenumărate ori că sunt motivaţi de succesul pe termen lung al companiei şi recunosc că succesul depinde de abilitatea noastră de a crea un mediu profitabil pentru fiecare FBO şi client din lume.


 


Sper că aceste lucruri vă vor ajut pe toţi să înţelegeţi viziunea noastră. Sunt foarte mândru de fiecare dintre voi şi cred că este extraordinar să fim împreună în demersul de a construi ceva atât de special.


 


Vă doresc un Crăciun minunat şi sărbători superbe! Faceţi-vă timp să luaţi legătura cu toţi cei pe care-i iubiţi şi poate chiar şi cu cei pentru care nu simţiţi acest lucru.


 


Mereu al vostru,


Rex Maughan

Related Products