De Weg Vooruit

Elke keer wanneer ik ervoor ga zitten om die laatste brief van het jaar te schrijven, moet ik oppassen dat ik niet in de val loop om van die brief een lijst te maken van alle prestaties en wapenfeiten van de afgelopen twaalf maanden.


2016 was een fantastisch jaar voor ons en we kunnen allemaal trots zijn op weer een jaar van groei binnen veel aspecten van de business. Wij zien succes nooit als iets vanzelfsprekends en weten dat het bouwen aan uw toekomst met Forever hard werk en veel opofferingen vereist, waar we u allen zeer dankbaar voor zijn.  

Nu zou ik graag even een moment van uw tijd willen vragen om onze toekomstvisie te presenteren en niet zozeer het verleden vieren. Wij draaien al geruime tijd mee en we hebben door de jaren heen geleerd dat het belangrijk is om op te blijven letten en gestructureerd te zijn in je boodschap en focus, opdat je actueel blijft in een markt waar competitie en opzichtige afleidingen alomtegenwoordig zijn. 

Het is absoluut noodzakelijk dat wij trouw blijven aan onze kernboodschap. Forever heeft er altijd naar gestreefd om als bedrijf Puur en Simpel te zijn. Wat betekent dit voor u? Het betekent dat u ons hard zult zien blijven werken om onze producten te verbeteren door middel van betere en geperfectioneerde ingrediënten. U zult ook verdere en aanzienlijke investeringen en innovaties gaan zien in onze processen, ons beleid en in het Marketingplan; veranderingen die de business en hoe u werkt vereenvoudigen.


We zijn in de Verenigde Staten net door een uniek politiek proces gegaan, waarbij wij door de media en politieke afgevaardigden werden bestookt met wat zij “speerpunten” noemden - een lijst van aandachtsgebieden waar de campagne op was gestoeld en aan vasthield. Ik vond het een goed idee om eens al onze FBO’s en alle medewerkers van Forever te herinneren aan de speerpunten van Forever. Om dit eenvoudiger te maken heb ik deze
onderverdeeld in vijf hoofdcategorieën, vijf “unique selling points” van ons bedrijf waarvan wij denken dat deze u zullen helpen om op adequate wijze aan de buitenwereld uit te leggen wie wij zijn.


  1. We bestaan sinds 1978. Wij zijn niet perfect maar wij begrijpen wel hoe je succesvol kunt worden en hebben als bedrijf bewezen dat wij gedisciplineerd genoeg zijn om de juiste beslissingen te nemen gedurende een langere periode.

 


  1. Onze aloë is van topkwaliteit. We hebben het hele proces in eigen beheer zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen en weten hoeveel aloë er in elk product zit.

 


  1. We zijn verticaal geïntegreerd. We geloven zo in wat we doen dat we de hele supply chain aangekocht hebben en er in hebben geïnvesteerd zodat we de controle hebben over de prijs, de kwaliteit en de voorraad. We bezitten zelfs de grond waarop onze aloë groeit en de mensen die de aloë oogsten werken voor de Forever familie. We verkopen niet het product van een ander met ons label erop. Het is werkelijk van ons; alle aspecten van het proces van plant, tot product tot u.

 


  1. Bewezen Marketingplan. Ons betalings-en beloningsplan heeft de tand des tijds doorstaan en alle marktbewegingen. We zijn niet aan het experimenteren!

 


  1. Bewezen leiderschap. Onze medewerkers in heel de wereld hebben keer op keer aangetoond dat zij gemotiveerd worden door het lange termijn succes van Forever. Zij zien in dat hun succes afhangt van ons vermogen een winstgevende omgeving te creëren voor alle FBO’s en klanten in heel de wereld.

Ik hoop dat dit u helpt te “zien wat we voor ogen hebben”. Ik ben bijzonder trots op u allen en hoe geweldig is het om samen met u verder te bouwen aan iets heel speciaals.

Ik wens u prettige Kerstdagen en fijne feestdagen toe. Neem de tijd om degenen die u lief hebt de hand te reiken en misschien zelfs ook degenen die u niet lief hebt!


Forever Yours,Rex Maughan