Dolgok, amiért szeretjük a Forevert!

Február 14-én van Valentin nap és ebből az alkalomból egyre csak azon gondolkodunk, hogy miért szeretjük a Forevert. Természetesen nem tudjuk az összes okot felsorolni, de itt van egy pár kedvenc okunk, amiért nem győzünk a Foreverről beszélni!

Újabb fantasztikus ok, amiért megéri teljesíteni az 5000 cc-t

2016-ban az egyik újdonság, hogy kitaláltunk egy újabb fantasztikus okot arra, miért érdemes minősülni a Global Rally-n az 5000 cc szintre. Minden Forever Üzleti Partnerünk, aki első alkalommal minősül 5000 cc-re, a következő évi Eagle Manager Találkozón való részvételre is jogosultságot nyer, függetlenül attól, hogy minősült-e Eagle Managerré. Imádjuk az Eagle Manager programot és biztosak szeretnénk benne lenni, hogy azok, akik elérik az 5K szintet, megértik, hogy mennyivel magasabban szárnyalhat az üzletük az Eagle Manager ösztönzővel.
Tudjuk, hogy szeretni fogjátok a föld körüli utazásokat, a fantasztikus tréningeket és a hálózatépítést a vezetőkkel. Csak annyi a teendőd, hogy minősülj Eagle Managarré! Ha szeretnél többet megtudni a Forever ösztönző programjairól, beleérve a Global Rally-t és az Eagle Manager programot is, látogass el a weboldalunkra.

Indulj útnak

Mennyit tudsz a Foreverről? Interaktív oldalunkon sok mindent megtudhatsz az aloé termesztéséről és feldolgozásáról, hogyan válik az a kedvenc termékeddé és hogyan mozgatja az üzleti lehetőségek motorját a világon. Nézz körbe a Forever lehetőségei között, találkozz azokkal az emberekkel, akik valóra váltották a lehetetlent és tanulj többet arról, hogyan teszi számodra elérhetővé a Forever a legjobb termékeket. A termesztéstől a termékig! Nézz körül!

Szabd személyre a foreverliving.com oldalt az Forever Üzleti azonosítóddal

Ez így igaz! Mostantól hozzáadhatod a kódodat a foreverliving.com URL címéhez, hogy biztosítsd, a partnereid a te kódod alatt vásárolnak és csatlakoznak, anélkül, hogy megjegyeznék a számot. Csak add hozzá a kódodat az URL cím elejéhez, a következőképpen: .fbo.foreverliving.com és küldd el az ügyfeleidnek. Ez könnyebbé teszi a belépést és a vásárlást. Például: ##FBO ID##.fbo.foreverliving.com

Adakozz a Forever Giving-el

A Forever Giving az egyik legjobb módja az adakozásnak, a gyermekek és családok támogatására. A Forever Giving azon dolgozik, hogy támogassa azokat, akik életét természeti katasztrófák sújtották, akik nehéz életkörülmények között élnek, akiknek nincs elég táplálékuk és tiszta vizük. Fantasztikus, hogy van ez a lehetőség, hogy segíthetünk másoknak! Bátorítunk téged, hogy vegyél részt az egyik Forever Giving Global Rally eseményen, ahol a bónusz csekkednek egy részét adományozhatod vagy megvásárolhatod az imádnivaló Aloe babánkat. Tudj meg többet a Forever Givingről a Forever-Giving.org oldalon.

Kapcsolódó termékek