GJERAT QE DUAM NE FOREVER

Dita e shen Valentinit eshte 14 Shkurti dhe ne kete sezon ne po mendojme per te gjitha ato arsye pse e duam Foreverin! Sigurisht, ne nuk mund ti listojme ato, por ketu jane disa nga gjerat tona te preferuara qe ne nuk mund te mos i themi ne Forever!

Nje arsye tjeter me e mire per tu bere me 5K ne 2016, ne po ju shtojme nje arsye me teper per tu kualifikuar per Global Rally me nivelin prej 5K! Cdo FBO qe ben 5K do te ftohet te jete pjese e Eagle Manager's Retreat vitin e ardhshem. Ne i DUAM shperblimin qe u jepet Menaxhereve tone Eagle dhe duam te bejme te mundur qe ata me 5K te mund te marrin shperblimin qe u takon. Ne e dime qe juve ju pelqen te udhetoni rreth botes, duke perjetuar trajnime te mrekullueshme dhe duke krijuar lidhje me menaxheret e tjere me te mire te biznesit tone, ne menyre qe ju te mos ju duhet te kualifikoheni i vetem per Eagle Manager! Per te mesuar me shume per Stimujt e Forever, duke perfshire dhe Global Rally dhe Eagle manager vizitoni faqen tone te stimulimeve.

Take the Journey
Sa shume dini per Forever? Me faqet tona interaktive te udhetimeve, ju mund te mesoni me shume se si Aloe qe kemi ne rritet, kultivohet dhe kthehet ne produktin tuaj te preferuar dhe duke u perdorur si mjeti kryesor me i miri qe krijon mundesi biznesi ne mbare boten! Ndermerrni udhetime drejt ndertesave te Forever dhe takoni njerez te Forever qe bejne gjithcka te mundur dhe mesoni me shume rreth asaj se si Forever ju sjell juve disa nga gjerat me te mire ne bote. Nga bima, tek produkti, tek ju! Take the Journey.

Personalizojeni ForeverLiving.com me ID tuaj si FBO
Eshte e sakte! Tashme ju mund te shtoni ID tuaj si FBO ne fillim te faqes foreverliving.com per tu siguruar qe konsumatoret tuaj mund te blejne dhe te te bashkohen poshte ID tuaj pa iu dashur te memorizojne numrat. Thjesht shtoni ID tuaj si FBO ne fillim te URL, duke u shoqeruar me .fbo.foreverliving.com dhe dergojeni ate tek konsumatoret tuaj per nje menyre me te lehte per tu rregjistruar dhe blere poshte jush. Per shembull: ##FBOID##.fbo.foreverliving.com

Te japesh cfare merr me Forever Giving Forever Giving eshte nje nga menyrat qe ne dashurojme te japim mbrapsht dhe te mbeshtesim femijet dhe familjet ne mbare boten. Forever Giving punon per te mbeshtetur ata te prekur nga katastrofa natyrore, kushte te veshtira banimi, mungese ushqimi ose uji te paster, dhe shume me teper! Ne e bejme me dashuri per tu dhene mundesi te ndihmojne te tjeret dhe per tet dhen ty dhe nxitur ty qe te japesh kontributin tend, duke u bere pjese e nje prej aktiviteteve tona te Giving Global Rally, duke dhuruar nje pjese te bonusit tuaj ose duke blere nje prej zbukurimeve tona Aloe Babies. Mesoni me shume rreth Forever Giving tek
Forever-Giving.org.

Related Products